SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a ve Antrenörüne Ceza..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'nın son toplantısında çeşitli kulüp, futbolcu, teknik adam ve yöneticilere ceza verdi. Kurul, Malatyaspor kulübüne 2 bin 500 YTL para cezası verirken, Kayseri'de oynanan ve ev sahibi takımın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Kayserispor-Malatyaspor maçında hakem tarafından saha dışına çıkarılan kaleci antrenörü Hakan Polat (fotoğraftaki)'a da 1 maç ceza verdi.

 

Kayseri'deki maçta ceza alan Malatyaspor'un eski kalecisi ve yeni kaleci antrenörü Hakan Polat, aslen Kayserili.. Futbola 1983 yılında Kayseri Argıncıkspor takımında başlayan Hakan Polat, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor takımlarında da oynamıştı.

 

CEZALAR

PFDK'nın bugün yaptığı toplantıda verdiği diğer cezalar şöyle:

 

"4 Maç: Arif Özaydınlı (Karsspor), İbrahim Onbaşı ve Hüseyin Sevindik (Çorluspor), Cengiz Arslan (Mustafakemalpaşaspor), Sabit Aycıl (Mersin Büyükşehir Belediyespor), Ergun Ortakçı (Beykoz 1908 Antrenörü).

3 Maç: Levent Turan (Yalovaspor), Ziya Yokuş (Karsspor), Onur Bulut (GASKİ Spor), Deda İncesu (Çubuksporlu yönetici).

1 Maç: Hakan Polat (Malatyaspor Kaleci Antrenörü), Yusuf Şakar ve Cemre Tutku Çelik (Mersin Büyükşehir Belediyespor).

30 Gün Hak Mahrumiyeti: Mehmet Küver (Mersin Büyükşehir Belediyesporlu yönetici).

5 bin YTL: Beşiktaş.

4 bin YTL: Ankaragücü, Mersin İdmanyurdu.

2 bin 500 YTL: Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Konyaspor, Samsunspor, Malatyaspor.

2 bin YTL: Aksarayspor, Nusaybin Demirspor.

Bin YTL: Sakaryaspor, Pendikspor, Kasımpaşa, Sarıyer, Çankırı Belediyespor, Siirtspor, Aydınspor, İzmirspor, Adana Demirspor."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız