SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a ve Kavuk'a Ceza!..

A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Malatyaspor'a para cezası, hakemlerle ilgili açıklaması nedeniyle Başkan Vekili İlhan Kavuk'a hak mahrumiyeti ve para cezası verdi. Kavuk'un, 2-1 Malatyaspor'un mağlubiyetiyle sonuçlanan Diyarbakırspor maçından sonra hakemle ilgili açıklamaları nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin YTL para cezasıyla cezalandırıldığı öğrenilirken, Malatyaspor Kulübüne de Beşiktaş maçındaki kötü tezahürat yüzünden 2 bin 500 YTL para cezası verildiği bildirildi.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Aziz Yıldırım ve İlhan Cavcav'a ''Sportmenliğe aykırı beyanatları'' nedeniyle ayrıca 20'şer bin YTL para cezası verirken, Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ve Malatyasporlu yönetici İlhan Kavuk da aynı gerekçeyle 15'er gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Ayrıca Tulun'a 7 bin 500 YTL, Kavuk'a 5 bin YTL para cezası verildi.

PFDK, sportmenliğe aykırı beyanları nedeniyle Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür'e 3 bin YTL para cezası uyguladı.

PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle:

2 maç: Hüsamettin Balcı (Sarıyer Antrenörü), Orhan Uçak (Adana Demirspor Teknik Direktörü), Selahattin Diyadin (Karsspor Teknik Sorumlusu), İsmail Temur (Aydınspor), M. Onur Dilek (Osmaniyespor), İbrahim İzci (Bitlis Özgüzelderespor), Serkan Şahin (Şırnakspor), A. Kerim Çelebi (Beykoz 1908), Seçkin Getbay (Gençlerbirliği PAF)

20.000 YTL: Trabzonspor

17.500 YTL: Galatasaray

2.500 YTL: Malatyaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız