SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Yeni Başkan

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor kulübünün olağan kongresi Özel İdare Salonu'nda yapıldı. Başkan Koray Güler'in aday olmadığı kongrede başkanlığa Mustafa Korkmaz (üstteki fotoğrafta, oy kullanan) getirildi.

Özel İdare Salonu'ndaki kongre zaman zaman tartışmalı geçti. Başkan Koray Güler'in yeniden aday olmayacaklarını açıklamasından sonra İstanbul'da ikamet eden ve işadamı olduğu bildirilen, daha önceki yıllarda da bir kaç kez adaylık girişimlerinde bulunan Mustafa Korkmaz aday oldu. Bir başka grup olarak Doğan Aydın aday olmak isterken, bu listedekilerin kulübe üye olmadıkları gerekçesiyle tartışma yaşandı ve Aydın listesi seçime giremedi. Kongreye katılan 40 üyeden 33'ünün oyunu alan Mustafa Korkmaz başkanlığa seçilirken, yeni yönetim de oluştu.

AYRINTILAR..
İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede ilk olarak divan seçimi gerçekleştirildi. Fatih Gül başkanlığında oluşturulan divandan sonra kulübün faaliyet ve denetim raporu Kulüp Genel Müdürü Atilla Kapkıner tarafından okundu. 30 Ocak 2010 ila 22 Mayıs 2010 tarihleri arasında görev yapan Koray Güler başkanlığındaki gelir gider tablosu hakkında delegelere bilgiler verildi.

Gelir 69 bin 800 TL, gider 364 bin 294 TL olarak açıklanırken, gelir gider arasındaki farkın 294 bin 449 TL olduğu kaydedildi.

Faaliyet ve Denetim raporlarının okunmasının ardından söz alan Malatyaspor Kulüp Eski Başkanı Koray Güler, “İnşallah yeni yönetim daha başarılı olur. Malatyaspor’un kötü durumda olmasını Malatya’nın yüzde 70’i kabullenmiyor. İnşallah daha kötü duruma düşmez ve kurtulur” dedi.

Güler’in konuşmasının ardından yönetime ait listeler divana teslim edildi. Mustafa Korkmaz ve Doğan Aydın başkanlığında 2 liste divana verilirken, Doğan Aydın başkanlığındaki üyelerin kulüp üyesi olmaması nedeniyle liste geçersiz sayıldı.

Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde 33 delegenin oyunu alan Mustafa Korkmaz, Malatyaspor Kulüp Başkanlığı’na seçildi. Seçime 480 delegeden 40’ı katılırken 33’ü oy kullandı. Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz bu oyların tamamını aldı.

Malatyaspor Kulüp Başkanlığına seçilen Mustafa Korkmaz, delegelere yaptığı konuşmada, “Malatyaspor olarak geçmiş dönem itibariyle, kulübün kuruluşundan Mıh Osman’dan malıyla, canıyla ve ismiyle kulüple özdeşleşmiş olan Nurettin Soykan’a ve görevi bize devreden arkadaşlara kadar Malatyaspor’a hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Malatyaspor’un içerisinde bulunmuş olduğu durum hepinizi olduğu kadar, ne kadar Malatya dışında yaşasak da gönlümüz buna el vermemiştir. Sizler nasıl ki taşın altına elinizi koyduysanız bizde bu görevi üstlenmek için buradayız. Malatyaspor kapanma noktasına gelmiş bir kulüp iken arkadaşlarımız büyük bir özveriyle kulübü ayakta tutmuştur. Biz bundan sonraki süreçle alakalı olarak yapacağımız en güzel ve en büyük şey takımı profesyonel ligde tutmak olacaktır. Bizim bugün bazı taahhütlerde bulunup, Malatyaspor’u olmayacak rüyalarla süper lige çıkacakmış gibi göstermenin bir anlamı yok. Malatyaspor’un durumu belli ve mevcut durum itibariyle yapılacak en güzel şey takımı profesyonel ligden düşürmemek. Malatyaspor’un önündeki engelleri biliyoruz. Gerek transfer yapılamaması gerekse çeşitli borçlardan dolayı temlikler Malatyaspor’un önünü tıkıyor. Biz bunları bilerek göreve talip olduk ve Malatyaspor’u en kısa sürede hedefleri olan bir takım haline getirmek için buradayız” ifadesine yer verdi.

Mustafa Korkmaz Başkanlığı’ndaki yönetim şöyle oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL: Mustafa Korkmaz, Yusuf Çeker, Turgut Zontul, Mahmut Ataş, Naci Alan, Önder Koloğlu, Tuğba Tamer Çınaroğlu, Orhan Toprak, Mehmet Şenatlı ve Hamit Şener,

YÖNETİM KURULU YEDEK: Ali Yıldırım, Serdal Dilek, Hüseyin Özhan, Mustafa Açıkgöz, Atilla Dilek, Muharrem Görgeç, Bayram Aydın, Mehmet Elmas ve Osman Aydın,

DENETLEME KURULU ASIL: Nuri Yiğit, Nurettin Bölükbaşıoğlu ve Mehmet Aydın,

DENETLEME KURULU YEDEK: Kemal Güldaş, Mehmet Ayaz ve Muharrem Dokuzlu..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız