SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Yeni Stoper

A- A+ PAYLAŞ

Defans mevkiinde sorun yaşayan Malatyaspor, bu mevkiye bir stoper transferi gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı ekip, Samsunspor'dan Alper'le (fotoğraftaki) anlaştı. Bu arada, Malatyaspor'un Cumartesi günkü rakibi Diyarbakırspor'un sorunlarının devam ettiği, lisans bedeli ödenemediği için yeni transfer edilen futbolcuların Malatyaspor maçına da çıkamayacakları haber alındı.

ALPER'LE ANLAŞMA..
Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı, Samsunspor'lu stoper Alper'le tüm konularda anlaştıklarını belirtti.

26 Nisan 1977 Gaziantep doğumlu, 1.87 boyunda, 81 kilo ağırlığında olan Mehmet Alper, Gaziantep BŞB, Gaskispor, Gaziantepspor, Denizlispor, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Konyaspor, Kayserispor ve Samsunspor formalarını giymişti. Mehmet Alper 1 kez A2 milli takım formasını giydi.

Cuma günü öğleden sonra Malatya'ya gelen Alper, Malatyaspor için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi. Tecrübeli oyuncu lisans işlemleri sebebiyle Diyarbakırspor maçında yer alamayacak.

KAFİLE GİTTİ..
Malatyaspor Kafilesi, Cumartesi akşam saat 20.00'de oynanacak maç için bu sabah karayoluyla Diyarbakır'a gitti. Sarı-kırmızılı ekibin, Klas Otel'de kampa girdiği bildirildi. Kafile başkanlığını Kantarcı'nın yaptığı belirtilirken, kadroda Turgay ve Ulaç'ın yeralmadıkları öğrenildi.

Bu arada, Kayseri Erciyesspor'a kiralanan Toth ve Ankaragücü'ne satılan Aytaç Ak'tan sonra, 4 yıllık anlaşma yapıldıktan sonra lisansı yetişmediği için ligin Elazığ'daki ilk hafta maçı kadrosunda yeralamayan, bu nedenle de eski teknik direktör Hikmet Karaman'ın yönetime tepki verdiği gurbetçi oyuncu Uğurtan'ın da Malatya'dan ayrıldığı haber alındı.

DİYARBAKIR'DA DURUM KARIŞIK..
Öte yandan, maddi sorunlar nedeniyle takım kurmakta güçlük çektiği, bu nedenle Gaziantep'te geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan maçta, yedek kaleciyle 11'i tamamlayıp sahaya çıktığı belirtilen Diyarbakırspor'da, yönetim ve teknik heyetinin istifasından sonra krizin büyüyerek devam ettiği bildirildi.

Parasal sıkıntı nedeniyle yeni transferlerin sicil lisans ücretlerinin yatırılamadığı için lisanslarının çıkarılamadığı, bu nedenle bu oyuncuların Malatyaspor maçında da yeralamayacakları belirtildi. Diyarbakırspor takımının, geçen yılki kadrosundan 12 futbolcunun sahaya çıkacak durumda oldukları belirtilirken, yeni futbolculara lisans çıkarılamaması nedeniyle ev sahibi takımın PAF takımı takviyesiyle Malatyaspor'un karşısında mücadele edeceği ifade edildi.

Diyarbakırspor'un sorunlarının çözümü için bu sabah Vali Efgan Ala'nın devreye girdiği, bir Vali yardımcısı, bir eski yönetici ile Gençlik ve Spor İl Müdürü'nü görevlendirdiği öne sürülürken, her üç görevlinin de bu konudaki haberleri yalanladığı öğrenildi.

Bu arada, Cuma günü akşam saatlerinde, Diyarbakırspor'un sorunlarını halledemediği için Malatyaspor maçına çıkamayabileceği haberleri bazı ajanslar tarafından servise konuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız