SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da 1 Hafta İzin

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da futbolculara devre arası nedeniyle bir hafta izin verildi.

Sarı-kırmızılı takım, 23 Aralık'ta Antalya'da toplanarak, 24 Aralık'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. İlk etap kamp çalışmaları, 30 Aralık'ta sona erecek. İkinci etap kamp çalışmaları için Antalya Belek IC Otel'de kampa girecek Sarı-kırmızılı takımın, Antalya kampı 1 Ocak'ta başlayacak ve 12 Ocak'ta sona erecek. Malatyaspor, 13 Ocak'ta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı ikinci yarının ilk maçı için Antalya'dan Gaziantep'e geçecek.

Bu arada Malatyasporlu futbolculara Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi'nden reklam bedeli olarak alınan paradan 300 bin YTL ödeme yapıldığı öğrenildi. Bu nedenle Elazığspor maçına Belediye Başkanı Cemal Akın'a teşekkür pankartı ile çıkan futbolcular, Başkan Akın'a maddi yardımından dolayı teşekkür ettiler.

Öte yandan Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, ara transfer döneminde en az 4-5 futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini belirterek, "Geniş bir kadro kurmamız gerekiyor. Çünkü bazı mevkiilere sakatlık ve cezalı olmaları durumunda alternatif oyuncumuz bulunmuyor. Bütçemize uygun, takıma katkı sağlayacak oyuncular transfer edeceğiz" dedi.

Altyapıdaki genç futbolcuları A kadroya almak istediğini, ancak bu futbolcuların tecrübe eksikliği olabileceğine dikkat çeken Ömeroviç, ara transfer döneminde kadroya katacakları futbolcularla biran önce anlaşıp Antalya Belek kampına katılmaları için çaba göstereceklerini bildirdi. Boşnak teknik adam, ilk yarıda yaşadıkları sıkıntıların ikinci yarıda yaşanmaması için çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız