SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da 2 Gün İzin

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor'da futbolculara 2 gün izin verildi. Hafta sonu sahasında oynayacağı Mardinspor maçının, Mardinli oyuncuların gribe yakalanması nedeniyle federasyon tarafından ertelenmesi üzerine hafta sonunu maç oynamadan geçirecek olan Malatyaspor' da futbolculara 2 günlük izin verildi. Malatyaspor' da çalışmaların pazar gününden itibaren yeniden başlayacağı açıklandı.

Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş maçının hazırlıklarını kulüp tesisleri'nde başlayacak olan Sarı-kırmızılı ekipte izinli olan bazı oyuncuların memleketlerine gidecekleri öğrenildi.

Bu arada Mardin maçının ertelenmesinin takım içinde iyi olduğunu ifade eden Kulüp Genel Menajeri Aziz Yiğit, "Öncelikle tabi ki bu maçı oynamak isterdik ama Mardin takımının ciddi bir şekilde rahatsız olduğunu ve birçok futbolcunun grip olduğunu öğrendik. Buradan Mardinspor kulübüne ve takımına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu haftayı maç oynamadan geçirmek bizim ekibimiz adına da olumlu oldu diyebilirim. Özellikle sezon başından beri sakatlık problemi yaşayan birçok futbolcumuz vardı bu süre zarfında bu oyuncularında tedavilerine devam edilerek bizde eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız