SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da 3 Eksik Var

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2.Lig 4. grupta küme düşmeme mücadelesi veren Malatyaspor, Adıyamanspor maçı için 3 puana kilitlendi.

Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği komşu kent takımı Adıyamanspor maçı için Cumartesi günü ter idmanı sonrasında kampa girecek olan sarı kırmızılı takım, bugünü dinlenerek geçirdi.

Celil Sağır'ın kırmızı kart, Ergün Cengiz'in de sarı kart cezalısı olmaları, Ahmet Çetinkaya'nın ise sakat olmasından dolayı Adıyamanspor maçında forma giyemeyecekleri belirtildi.

Malatylaspor Kulübü Menejeri Aziz Yiğit, "Bu maç bizim için çok önemmli. tehlikeli bölgeden çıkmak için 3 puan almamız şart"diyerek, taratarları pazar günü İnönü Stadı'na davet etti.

"Puansal ve moral bakımından Adıyamanspor karşısında galip gelmemiz şart"diyen Aziz Yiğit, Adıyamanspor'un da en az bir puan için geleceğini, bu nedenle tedbirlerini aldıklarını aktardı.

Komşu kent takımı Adıyamanspor'la oynayacakları maçın öncelikle centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ettiklerine vurgulayan Yiğit, eksik futbolcuların yerine görev verilecek futbolcuların üzerlerine düşeni yapacaklarına inandıklarını bildirdi.

Bu arada, Pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan maçı Ankara bölgesi klasman hakemlerinden Fayat Bakan'ın yöneteceği açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız