SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da 3 Puan Hesabı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Cumartesi günü İnönü Stadı'nda Altay'la zorlu bir maç oynayacak. Sarı kırmızılı takım, D Spor Kanalı'ndan da naklen yayınlanacak olan maçta 3 puanı hedefliyor.

SON ANTRENMAN, PRİM DOPİNGİ..
Malatyaspor, İnönü Stadı'nda saat 13.00'de başlayacak olan karşılaşma ile ilgili hazırlıklarını Teknik Direktör Ömeroviç'in yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sakatlıkları bulunan Hakan Söyler, Alper, Deniz ve Atilla takımdan ayrı düz koşu yaparken, Hakan Söyler'in ve Mahmut Acar'ın Altay maçında sakatlıkları nedeniyle yeralamayacağı, diğer 3 futbolcunun durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Sarı kart cezalısı Mustafa Sert'in de yeralmayacağı Malatyaspor'un, 3 puanı hedeflediği bildirildi. Basın Sözcüsü Ali Cengiz, bu maçta taraftar desteğiyle 3 puana ulaşacaklarını bildirdi. Cengiz, maçın naklen yayınlanacak olmasına karşın, daha çok sayıda taraftarın gelebilmesi için bilet fiyatlarının düşük tutulduğunu, taraftarların maça ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

Bu arada, Malatyaspor'un geçtiğimiz hafta Giresunspor'la oynadığı ve 1-1 sonuçlanan maçın beraberlik primi de Cuma günü futbolculara dağıtıldı.

ALTAY DA GELDİ..
Malatyaspor'un rakibi Altay da maç için kente geldi. Pınarbaşı Tesisleri'nde son idmanını yapan Altay, maçta galibiyet hedefliyor.

Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Bank Asya 1. Lig'in şu anda karmaşık bir yapı sergilediğini belirterek, "Biz 11.' sıradayız, ama 6. ile aramızda 4 puan var. Takımlar arasındaki yakın puan farkları mücadeleleri daha hırslı kılıyor. Yani ligde bir seri yakalayan takımlar için tablo değişebilir. Bizim ligimizde üç büyük yada dört büyük bulunmadığı için, her takım her türlü sonucu alabiliyor. Mücadele gücü yüksek maçlar oynanıyor, Malatyaspor maçı da bizler için zorlu bir maç. Malatyaspor zor günler geçiriyor, ancak potansiyel var, toparlanacağını düşünüyorum. Biz de 11. sıradayız ve bizim için de çok önemli bir maç. Bir an önce yukarıları yakalamak istiyoruz. Oyunu çirkinleştirmeden mücadele edeceğiz, sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

MAÇ NAKLEN..
Eskişehir bölgesinin Süper Lig klasman hakemlerinden Hakan Sivriservi'nin yöneteceği karşılaşma D Spor Kanalı'ndan da naklen yayınlanacak.

Maçta Sivriservi'nin yardımcılıklarını Utku Yılmaz, Mehmet Kağan Bingül'ün yapacakları, 4. hakem olarak da Kerim Deveci'nin görevlendirildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız