SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Antrenmansız Gün

A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü Orduspor'la zorlu bir karşılaşma oynayacak olan Malatyaspor'da, Perşembe antrenmanı yapılmazken, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, futbolculara Gençlerbirliği Oftaş maçı görüntülerini izletip hataları anlattığı, ayrıca Orduspor'la ilgili bilgi verdiği bildirildi. Malatyaspor'un Cuma günü 11.30'da antrenman yapacağı ve öğleden sonra da maç için kampa gireceği belirtildi.

ŞENOL AÇIKLAMASI..
Öte yandan, Ankara Etimesgut Şekerspor'un menajeri hemşehrimiz Süleyman Tekgül, Malatyaspor'dan devre arasında ayrılacağı belirtilen iki futbolcudan biri olan Şenol Yavaş (fotoğraftaki)'ın, kendi takımlarına transfer olacağı yolundaki iddiaları yalanladı.

Tekgül, böyle bir transferin gündemlerinde bulunmadığını, gündeme gelmesi halinde ise muhataplarının ilk önce Malatyaspor Yönetim Kurulu olacağını bildirdi.

Şenol Yavaş, "sakatlık" gerekçesiyle Mardinspor maçı dahil sonra oynanan maçlarda takımda yeralamamış, yönetim kurulu geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Şenol Yavaş ve Celil Sağır'ı süresiz kadro dışı bırakmış, teknik direktör değişikliğinden sonra da, bu kararını kaldırmamıştı. İki futbolcunun devre arasında Malatyaspor'dan ayrılmayı düşündükleri öne sürülüyor.

MAÇ BİLETLERİ..
Bu arada, Malatyaspor-Orduspor maç biletleri satışa sunuldu. Fiyatları şöyle:

Açık tribün 3 YTL
Maraton 5 YTL
Kapalı A, B 10 YTL
VIP Ön 10 YTL
VIP 20 YTL
Misafir 3 YTL

Biletler, Kapalı Çarşı üzerindeki satış noktası, Belediye karşısındaki Malatyaspor Taraftarium mağazası ve ticketturk.com internet sitesinde satılıyor.

Pazar günü 13.30'da başlayacak olan karşılaşmanın naklen yayın programında yeralmadığı da öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız