SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Başkan Kavuk

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un olağanüstü kongresinde işadamı İlhan Kavuk (ilk fotoğrafta) başkanlığındaki tek liste yönetime aday oldu ve seçildi.

Kulübün yönetimsiz kalması nedeniyle 1 ay önce mahkeme tarafından atanan Atilla Kantarcı, Mustafa Bahadır Altaş ve Mehmet Çolak'tan oluşan kayyum heyeti tarafından yönetilen Malatyaspor'da "zorunlu" kongrenin yönetim bulunması için son yasal toplantı olan ertelenmiş olağanüstü kongresi Özel İdare Salonu'nda gerçekleştirildi.

11.00'de başlayacağı belirtilen kongre, yönetim listesinin oluşturulması çabaları ve Belediyenin yönetimdeki üye kontenjanı nedeniyle sürdürülen görüşmeler yüzünden 12.30'da başlayabildi.

Divan başkanlığına CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu getirilirken, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezai Yılmaz ve işadamı Adnan Aksoğan divanda yeraldılar.

Kongrede; daha önce 16'şar olan yönetim kurulu asıl ve yedek üye sayısının asıl 21 ve yedek 13, daha önce 5 bin ABD doları karşılığı YTL olan üyelik giriş ücretinin 100 YTL, 50 ABD doları olan yıllık üyelik aidatının 100 YTL olması, ayrıca yönetim kuruluna aday olan üyelerin kulüp üyesi sayılmalarına ilişkin tüzük değişiklikleri oylanarak kabul edildi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık, Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, CHP İl Başkanı Celal Berktaş, MHP il başkanı Ömer Ekici, eski başkanlardan Haşim Karadağ ile kalabalık bir topluluğun izlediği, salon kapasitesinin yetersizliği nedeniyle birçok kişinin dışarıda takip ettiği kongrede yönetime İlhan Kavuk başkanlığında tek liste aday oldu ve seçildi.

Kullanılan ve geçerli sayılan 108 oyun tamamını alan Kavuk başkanlığındaki liste şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU (ASIL) İlhan Kavuk, Selahattin Karagözlü, Fahrettin Eserdi, Fahrettin Kayhan, Mehmet Çolak, Bahadır Yaşik, Sırrı Günaydın, Muammer Özpolat, Ali Cengiz, İlhan Deniz, Vural Sarıcı, Hakan Tahtalı, Nihat Utkaner, Mehmet Tanrıverdi, Bülent Bilal Uçar, İbrahim Kaya, Orhan Özbek, Kağan Kodaman, Dr.Kenan Kalı, Ömür Karaağaç ve Mahmut Cücemen.

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Cahit Özpınar, Erol Elbir, Aydın Kalaç, İsmet Kavuk, Muzaffer Özkan, İbrahim Cücemen, Hasan Özçelik, Nezir Kızılkaya, Abdulvahap Erdemci, Niyazi Artan, Erol Kızılay, Orhan Sarıhan ve Emrah Yenice.

GÖREV DAĞILIMI PAZARTESİ..
Bu arada, Pazar günkü kongrede seçilen İlhan Kavuk başkanlığındaki yönetim kurulunun, Pazartesi akşam toplanarak görev dağılımı yapacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR: Selahattin GÖKALATAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız