SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Bayramlaşma Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı dolayısıyla, Malatyaspor'da da bayramlaşma töreni düzenlendi. Orduzu Pınarbaşı'ndaki Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılan bayramlaşma törenine AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt, Belediye Başkanı Cemal Akın ile eski belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi de katıldılar.

Beşiktaş maçı nedeniyle kampa giren Malatyaspor'un yönetici ve futbolcularının ev sahipliği yaptığı bayramlaşma törenine katılan belediye başkanı Akın, tüm futbolcularla tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutladı. Akın, yabancı futbolcuları da ayırt etmeksizin "Bayramınız mübarek olsun" diye kutlamasından sonra yaptığı açıklamada, Malatyaspor'un Beşiktaş karşısında iyi bir sonuç alacağına inandığını belirtti ve "Beşiktaş maçının lehimize neticeleneceğini ümit ediyoruz, bekliyoruz. Hemşehrilerimizin maç boyunca takımımıza destek vereceklerine de inanıyor, onlardan bunu istiyoruz."dedi.

AKP Milletvekili Başkurt da, Malatyaspor'a maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, sarı-kırmızılı ekibin başarı göstereceğine inandığını söyledi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da, bayramlaşma törenine başkan ve milletvekilinin katılımının kendilerine moral verdiğini belirterek, teşekkür etti. Doğan, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Pazar günkü rakipleri Beşiktaş'ın da zor durumdan çıkış aradığını, yeni teknik direktörleriyle bu çıkışı başlatmayı planladıklarını, bu nedenle zor bir maç olacağını, ancak kazanan tarafın puana daha çok ihtiyacı olan Malatyaspor olacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız