SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Bektaş Üzüntüsü

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 20 yıllık emektarlarından malzemeci Bektaş Koç, menenjit hastalığı sonucu rahatsızlanarak yoğun bakıma alındı.

20 yılı aşkın süredir Malatyaspor'a hizmet eden Koç'un rahatsızlığı, Malatyaspor camiasına büyük üzüntü yaşattı. Malatyaspor yöneticileri Ali Cengiz ve Mahmut Cücemen'in yanı sıra Kulüp Genel Müdürü Taner Sarıbaş hastaneden ayrılmazken, takım kaptanı Serdar Samatyalı da hastaneye geldi.

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, hastanede yaptığı açıklamada, "Bektaş'ın geçirdiği rahatsızlık hepimizi büyük üzüntüye boğdu. Bektaş, sadece Malatyaspor Kulübü'nde değil, tüm Malatyaspor camiasında sevilen, sayılan bir isim. Malatya'da Bektaş'ı sevmeyen bir tek kişi yok. Rahatsızlığını duyan herkes hastaneye akın etti. Bektaş'ın bu rahatsızlığı bizi büyük üzüntüye sevk etti. Kendisine Allah'tan acil şifa diliyor, bir an önce sağlığına kavuşup aramıza kavuşmasını ümit ediyoruz"
dedi.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile Doç. Dr. Yaşar Bayındır, menenjit teşhisiyle yoğun bakıma alınan Koç'un sağlık durumuyla yakından ilgileniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız