SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Bir İstifa

A- A+ PAYLAŞ

Sezonu hayal kırıklığıyla tamamlayan Malatyaspor'un yönetiminde bir istifa.. Mart'taki kongreden sonra aktif görev üstlenmeyen ve "üye" olarak görevde kalan eski başkan yardımcılarından Mehmet Orhan, sarı-kırmızılı takımın maçlarını tamamlaması ve Haşim Karadağ'ın görevi bırakmayacağı açıklamasının ardından istifasını yönetime bildirdi.

Malatyaspor'da, özellikle ligin ikinci yarısındaki yönetim anlayışına eleştirileri bulunduğu bilinen, ancak takımın "krtik maçları ve dönemi" nedeniyle yönetim kurulu üyeliğini sürdürdüğü ifade edilen Orhan'ın, "Malatyaspor Yönetim Kurulu'na" hitabıyla gönderdiği istifa mektubunda, "Halen görevli bulunduğum Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyeliğinden 28 Mayıs 2007 tarihi itibariyle istifa ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim." dediği bildirildi.

Bu arada kulübün internet sitesinde Orhan'ın istifa haberine yer verilerek, istifanın yönetim tarafından kabul edildiği belirtildi.

Belediye bünyesindeki Esenlik Şirketi'nin genel müdür yardımcısı olan Mehmet Orhan, geçtiğimiz dönemlerdeki Hikmet Tanrıverdi yönetimlerinin yanı sıra, Haşim Karadağ'ın 3 kongredeki yönetimlerinde görev almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız