SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Diyarbakır Mesaisi

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da futbolculara verilen bir günlük izin sona ererken; Sarı-kırmızılılar, Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına başladı.

Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Antrenmana, İstanbul'da tedavisi süren Mahmut Acar katılmazken, sakatlığı bulunan Güngör de takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Bu arada, basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sarı-kırmızılı futbolcu Serkan Dökme, geçen hafta Sakaryaspor deplasmanında 4-0 mağlup olduklarını hatırlatarak, "Sakarya karşısında kaybettiğimiz puanları bu hafta kesin kazanmamız gerekiyor. Mağlup olunca puan cetvelinde bir sıra indik. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmamız için bu hafta iyi hazırlanıp, Diyarbakırspor'dan 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Diyarbakırspor'un ilk 6 hedefinin kendilerini ilgilendirmediğini söyleyen Serkan Dökme, "Pazar günü saha ve seyirci avantajını kullanıp, Diyarbakırspor karşısında galip gelerek hem puan hem de moral açısından iyi duruma gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız