SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Düğmeye Basıldı...

A- A+ PAYLAŞ

Sarı-kırmızılı takımda Boliç, Saidou ve Osterc gözden çıkarıldı. Sözleşmesi 4 Ağustos 2005'de sona erecek olan Schuman Bah ise yönetimin yeniden anlaşması teklifine sıcak bakmıyor.

Yeni sezon için kadrosunu yenilemeyi düşünen Malatyaspor'da gönderilecekler belli olmaya başladı. En az 6 futbolcuyu gözden çıkaracak olan sarı-kırmızılılar, Boliç ve Saidou gibi eski şöhretlerden de vazgeçti. Ayrıca Osterc'in de gönderilecekler listesinde olduğu ileri sürüldü.

Bilindiği gibi, tecrübeli yabancılardan Mkhalele de kesinlikle bu sezon futbolu bırakacağını ve ülkesine dönerek futbol yaşamını, orada antrenör olarak sürdürmek istediğini röportajlarında söylüyor.

Öte yandan, Malatyaspor'un sezon başında Fransa'nın Lens takımından transfer ettiği, ilk yarıdaki performansı nedeniyle devre arasında gözden çıkardığı, ancak kendisine takım bulamayınca dönen ve ikinci yarıda "kurtardığı" kritik maçlarla yeniden göze giren Gineli oyuncu Schuman Bah ise kalması yolundaki tekliflere sıcak bakmıyor. Bu futbolcunun sözleşmesi 4 Ağustos 2005'te bitiyor.

Malatyaspor'un sorunsuz tek yabancısı, Macar Toth Balazs.. Bu futbolcunun sözleşmesi sürüyor.

Yönetim Feyyaz Uçar'ın isteği doğrultusunda dış transfer çalışmalarına başladı. Uçar'ın, 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan kaleci Fevzi'nin kalmasını istemesi üzerine, devre arasında anlaşma yapılan Gençlerbirliği'nin eski kalecisi Botaniç'den vazgeçildiği de öğrenildi.

KÖKLÜ DEĞİŞİM
Malatyaspor Basın Sözcüsü Suat Kozluklu, takımda köklü değişikliklerin olacağını ifade ederek, "Artık giydiği formanın hakkını vermeyenlerle işimiz olmayacak. Disiplinsiz davranışlarının yanı sıra istediğimiz verimi alamadığımız 6-8 oyuncuyla yollarımızı ayıracağız. Başarı için yüreği ile oynayan sporculara ihtiyacımız var" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız