SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor'da Duraklama Bitti"

0
Güncellendi - 2016-08-03 20:57:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Malatyaspor’un duraklama döneminin bittiğini, artık yükselişe geçeceklerini söyledi.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde yeniş sezonda iddialı olan ve BAL Ligini hedefleyen Malatyaspor, kadrosuna birçok tecrübeli ismi kattı. Malatyaspor Kulübü Eski Başkanlarından Hikmet Tanrıverdi ve bir grup iş adamının destekleriyle yeni sezona hazırlanan sarı kırmızılılar, amatörde şampiyon olup, BAL Ligi’ne çıkmak ve daha sonrada yükselişini sürdürmek istiyor.

Malatyaspor’un zor zamanında kulüp başkanlığı görevini yürüten Bülent Kapkıner, “Malatyaspor’un duraklama döneminin bittiğini düşünüyoruz. Bu sezon İstanbul’daki bir dönem Malatyaspor’da yöneticilik yapmış iş adamlarımızla bir araya geldik ve yeni bir yapılanma oluşturduk. Eski futbolcularımızla tekrar anlaştık. Özellikle altyapısı Malatyaspor’dan olan arkadaşlarımızı yeniden aramıza aldık. Bu sezon iddialı bir şekilde BAL Ligine yükselmek için mücadele edeceğiz” dedi.

“İYİ BİR KADRO OLUŞTURUYORUZ”

Kapkıner, mevcut kadroda yetenekli ve genç sporcuların olduğunu belirterek, 12 dış transferle iyi bir kadro oluşturacaklarını kaydetti.

Mevcut kadrodaki oyuncularla, takıma yeni katılan tecrübeli isimlerin kendilerini hedefe taşıyacaklarına inandıklarını dile getiren Kapkıner, “Elimizdeki futbolcularla birlikte yeni transferleri, teknik heyetimiz en iyi şekilde harmanlayacak ve takımı ortaya çıkaracaklar. İyi transferler yaptık. Mevcut kadromuzda da çok yetenekli ve kaliteli futbolcular bulunuyor. İyi bir kadroyla hedefimize ulaşacağımızdan eminim” diye konuştu.

“TEKNİK HEYETİMİZ BİZİ HEDEFE ULAŞTIRACAKTIR”

Bülent Kapkıner, takımın teknik direktörlüğünü Muharrem Zeyno’nun, yardımcılığını ise Yusuf Okyay’ın yapacağını ifade etti.

Zeyno’nun Malatyaspor’u iyi tanıdığını belirterek, “Muharrem hocamız 30 yıldır bizimle. Yusuf Okyay hocamızda hatırı sayılır bir süredir futbolun içerisinde bulunuyor. Bizi hedefe ulaştıracak bir teknik heyeti görevin başına getirdik. Futbol arkadaşlarımızda hocalarımızı yakından tanıyor. Çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Bu yıl iyi bir ekiple, sıkıntısız bir şekilde şampiyon olup, BAL Ligine çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“MALATYA AMATÖR FUTBOLUNA KALİTE GETİRECEKTİR”

Malatyaspor gibi bazı kulüplerin BAL Ligi hedefiyle sezona başlayacaklarını ve buna göre transferler yaptıklarını dile getiren Kapkıner, bu durumun Malatya amatör futboluna kalite getireceğini belirtti.

Kapkıner, kedileri gibi birkaç kulübün BAL Ligi hedefinin olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Bu durum bizleri mutlu ediyor. Çünkü bu durum Malatya amatör futboluna kalite getirecektir. İnşallah güzel bir sezon olur. İnşallah diğer kulüplerde güçlü kadrolarla ligde yer alırlar ve zevkli bir sezon olur. Burada her şeyden önce kazanan Malatya futbolu olacaktır. Ama biz kendimizi favori görüyoruz. Artık Malatyaspor’un amatörü bir tık geçme zamanı geldi.”

“ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇTİK”

Malatyaspor’un zorlu bir süreçten geçerek, bu duruma geldiğini kaydeden Bülent Kapkıner, “Kulüp çok büyük sıkıntılar yaşadı. Hem kulüp yaşadı hem de bizler yaşadık. Çok ciddi süreçlerden geçtik. Zorlu bir süreci geride bıraktık. Artık bu süreci geride bırakmak istiyoruz. Efsaneyi yeniden ayağa kaldırmak için çalışıyoruz. Bunun olmayacak bir şey olmadığını bize Erzurumspor, Sakaryaspor, Kocaelispor gösterdi. En azından bu işe başladık. Sağ olsunlar İstanbul’daki işadamlarımızda kulübe büyük destekler veriyor. Bize ‘ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını’ söylediler. İnşallah her şey iyi olacak diye ümit ediyoruz” dedi.

“TESİS NOKTASINDA DA ÇALIŞMAMIZ OLACAK”

Kapkıner, Malatyaspor’a yeni ve iyi bir tesis kazandırma noktasında da çalışmalarının olacağını belirtti.

Kulübe yeni bir bina tuttuklarını ifade eden Kapkıner, “Yeni bir binamız var. O binayı faaliyete geçireceğiz. Bu noktada çalışmalarımız devam ediyor. Mutlaka iyi bir tesisimiz olacak. Teknik heyet ve futbolcularla görüşmelerimizde de bunu söyledik. Biz her anlamıyla yeni sezona en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Bunun içinde gerek bizler, gerekse de kulübe destek veren işadamlarımız yoğun bir mesai harcıyor. Sezon başlangıcına kadar en iyi şekilde hazırlanıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    tesisi bilmem ama bu takımı en kötü 2 -3 sene içerisinde profosyonel ligde görmek istiyoruz bu şehrin bu takıma ihtiyacı var biz geçmişimizi istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    SAYIN BAŞKANIM, ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN, Başarılı olmanızı çok istiyorum,
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin Ülger (7 yıl önce)
    Bülent başkan yeni oluşumunuz sizi hedeflediğiniz sonuca götüreceğine inanıyorum. Zor günlerde klübün yükünü çektin. Bundan sonra Malatyasporu olması gereken yerde görmek bizleri mutlu edecektir. Sana ve yönetimine Muharrem hocaya sevgilerimi sunuyor, başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla