SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da 'En' Kötüye Doğru Hızlı Gidiş!.. 1-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Denizlispor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Denizlispor 84. dakikada Mehmet Yılmaz'ın attığı golle maçı 1-0 kazandı. Bu arada, maçın kadroları açıklandığında, Malatyaspor'da yine bir "Ziya Doğan Garipliği" dikkat çekti. Hafta içerisinda A milli takıma davet edilen ve bir futbolcu için en büyük mutluluğu yaşayan Malatyaspor'un genç futbolcusu Bilal Kısa, ilk 11'de yeralmıyordu. Teknik Direktör Doğan'ın, birçok maçta görülen garip tercihlerinin "zirvesi", 2 gün önce A milli takıma seçilmiş bir futbolcusuna kadroda yer vermemek oldu. Bu maçtan önce oynanan PAF takımlar maçı ise 1-1 berabere sonuçlandı.

STAD: Denizli Atatürk,

HAKEMLER: Vedat Yüksel, Alpaslan Dedeş, Serdar Diyadin (4. hakem Barış Şimşek)

DENİZLİSPOR: Süleyman, Bülent Ertuğrul, Burak, Kratochvil, Mustafa Keçeli (Dk. 78 İbrahim Çelik), Tomas, Serhat, İbrahim Ege (Dk. 71 Levent), Yusuf (Dk. 65 Alex), Selahattin, Mehmet Yılmaz,

YEDEKLER: Soulaymanou, İbrahim Çelik, Alex, Oliveria, Levent, Fatih, Ahmet Çağıran

MALATYASPOR: Fevzi, Emrah (Dk. 87 Volkan), Evren, Serkan Bensol, Michalek, Ömer Erdoğan, Johansson, Mert Korkmaz, Hakan, Senkerik (Dk. 82 Mustafa Özkan), Sertan (Dk. 63 Masek)

YEDEKLER: Bora, Mustafa Özkan, Bilal Kısa, Serdal, Volkan, Aytaç, Jiri Masek

SARI KARTLAR: Ömer Erdoğan, Serkan Bensol (Malatyaspor), İbrahim Ege, Bülent Ertuğrul, Burak, Selahattin (Denizlispor)

İLK YARI..
4. dakikada Bülent Ertuğrul'un ceza sahasına ortasında Mehmet Yılmaz'ın rövaşatasında kaleci Fevzi topu kontrol etti.

6. dakikada Bülent Ertuğrul’un yaklaşık 30 metreden sert şutunda top yuvarlak üstten auta çıktı.

13. dakikada Yusuf'un sol kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan Serhat'un vuruşu kaleci Fevzi'de kaldı.

25. dakikada Emrah'ın ceza sahasına ortasında top defanstan döndü, boş kaleye Senkerik'in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

30. dakikada orta sahadan kaptığı topla ceza sahası önüne kadar ilerleyen Mustafa Keçeli'nin sert şutu yandan az farkla auta çıktı.

39. dakikada Mustafa Keçeli'nin sağ kanattan kullandığı kornerde kaleci Fevzi, çizgi üzerinden topu çift yumrukla uzaklaştırdı.

40. dakikada Mehmet Yılmaz'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Selahattin'in sert şutunda top yandan auta gitti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI..
57. dakikada Serhat'ın getirdiği topa Selahattin ve Mehmet Yılmaz vuramadılar.

61. dakikada Selahattin'in şutu Fevzi'yi geçti, üst direkten döndü.

83. dakikada Malatyaspor, çok önemli bir fırsattan yararlanamadı. Ortalanan topu Senkerik ayağının altından kaçırınca, kaleyle karşı karşıya olduğu bu pozisyon kaçan mutlak bir gol pozisyonu oldu.

84. dakikada soldan topu taşıyan Selahattin ortaladı, Mehmet Yılmaz cezaalanında topla buluştu ve bu futbolcuya çarpan top, filelerle buluştu: 1-0

Karşılaşma 1-0 bitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız