SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Ertem Dönemi

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Malatyaspor'da Teknik Direktör Mustafa Ertem (soldan 2.), kulüple sözleşme imzaladı.

Yeşiltepe'deki kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde bir konuşma yapan Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, "Umarız ki, Malatyaspor içinde bulunduğu durumdan kurtulacaktır" dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Mete Ertem ise, Malatyaspor'un düzlüğe çıkacağına inandıklarını söyledi. Ertem, Malatyaspor'un bir marka olduğunu ve bu nedenle takımın başına geldiğini ifade ederek, "Malatyaspor bir markadır. Baklava çörek yemek işin kolayıdır. Bazen de durum gereği biz teknik adamlar acı biberin olduğu menüleri de yememiz gerekiyor. Malatyaspor negatif ortamda. Birçok kulüpte de bu sorunlar yaşanıyor. Bu doku içinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Haddimizi biliyoruz. Don Kişot'luk yapmaya gelmedik. Ana rahmindeki çocuğu anne baba biz aldırıyoruz diyebilir ama yaşarken bunu öldürelim deme hakkına sahip değildir. Malatya'da 2 güzide kulüp var. İki takımın da kent kimliğinde yeri çok önemli. Burada rekabetler olabilir. Keşke Yeni Malatya Spor Bank Asya'ya, Malatyaspor'da düzlüğe çıksa. Birinci düşüncemiz buradaki negatif sonuçlarla beraber, takımın iyi bir noktaya gelmesidir. Malatyaspor markası beni buraya çekmiştir. Ben 3. lige değil Malatyaspor'a geldim. Mücadelenin içindeyim, inatçı bir yapım var, mücadeleden kaçmam. Düzlüğe çıkacağımıza inanıyorum. Yel değirmenlerine karşı savaşacak değiliz. Malatyasporlu olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Ertem'in yardımcılıklarını ise, Yakup Öner, Cafer Aypan, Ercüment Kurt ve Rıza Açıkgöz yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız