SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Gaziantep Hazırlıkları..

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi günü İnönü Stadı'nda 16.30'da başlayacak maçta Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına Orduzu Pınarbaşı'ndaki antrenman sahasında, Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde başladı.

Öğle saatlerinde yapılan antrenmanda; Fevzi, Effa ve Ramazan takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Bu arada, sarı kart cezası nedeniyle geçtiğimiz haftaki Samsun maçında kadroda yeralamayan ve önceki haftaki Ankaragücü maçında elmacık kemiği kırılan Ömer Erdoğan, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Kondüsyon ağırlıklı çalışmanın son bölümünde, yarı alanda pas çalışması yapıldı.

Samsunspor deplasman galibiyeti nedeniyle hayli neşeli geçen antrenmanı taraftarlar da izlediler.

BİLETLERDE DAMPİNG..
Bu arada, Malatyaspor yöneticilerinden Ali Cengiz, ilk yarının son maçı olan Cumartesi günkü Gaziantep karşılaşmasında en büyük gücü taraftarlardan alacaklarını belirterek, bu maça taraftar ilgisini artırmak için bilet fiyatlarında indirime gidildiğini söyledi.

Cengiz; VIP biletinin 5 YTL, Kapalı Tribün biletinin 3 YTL, Maraton biletinin 2 YTL, Açık tribün biletinin ise 1 YTL'den satışının devam ettiğini bildirdi.

İZİN GALATASARAY MAÇINDAN SONRA..
Öte yandan, Malatyaspor'un Cumartesi günü Gaziantepspor'la oynayacağı ilk yarının son maçının ardından takımın dağıtılmayacağı, 20 Aralık Salı gecesi Malatya'da Galatasaray'la oynanacak Türkiye Kupası maçından sonra futbolculara 6 gün izin verileceği öğrenildi.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız