SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Gergin Günler

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, "3 puan" hedefiyle gittiği Orduspor'a son dakikada yediği golle 1-0 mağlup olması, bu maçta ve sonrasında yaşanan bazı konular gerginlik yaratırken, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yardımcısı Kaleci Antrenörü Şenol Odabaş'ın istifa ettiği öğrenildi.

Ordu'da, özellikle yaptığı Bülent Akın- Hakan Bayraktar ve Serdar Samatyalı- Aydın Kuzu değişiklikleri büyük eleştirilere neden olan, bu değişikliklerin maç skoruna etki eden mahiyette olduğu değerlendirmeleri nedeniyle hayli tepki toplayan Teknik Direktör İsmail Kartal'ın en yakınındaki isim Şenol Odabaş (fotoğraftaki)'ın istifa kararı aldığı bildirildi. İddialar, Odabaş'ın oyuncu değişiklikleri başta olmak üzere birçok konuda Kartal'ı etkilediği, yapılan eleştiriler ve hatta teknik heyete yönelik "baskı" üzerine istifa kararının geldiği yönünde.

Bu arada, oyuna Serdar Samatyalı'nın yerine giren Aydın Kuzu'nun da "kamuoyuna açıklanmayan" bir gerekçeyle kadro dışı bırakılmasının gündeme geldiği, ancak bu konuda yönetimde bir görüş birliği olmadığı belirtilirken, oyundan çıkarken teknik heyete tepki gösteren, maç sonrasında da kafile otobüsüne binmek istemeyen Bülent Akın'a para cezası çıkabileceği ifade ediliyor.

Malatyaspor yönetiminin Teknik Direktör Kartal'la devam etme yönünde bir eğiliminin olduğu, Şenol Odabaş'ın istifasıyla Kartal'a yönelik yönetim desteğinin süreceği iddia edilirken, kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın Pazartesi gecesi Malatya'ya gelip yönetim kurulu toplantısı yapacağı, bu toplantıda bir değerlendirme yapılacağı ve bazı kararlar alacağı öne sürülüyor.

Ordu maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, "İkinci yarı yapılan yanlış müdahaleler, oyuncu değişiklikleri içimizde söylemeye gerek yok, yanlış hareketler ikinci yarı maçın bu sonuca gelmesine neden oldu." derken, Teknik Direktör İsmail Kartal'la ilgili "durum değerlendirmesi" yapacaklarını söylemişti.

Öte yandan, Malatyaspor'a teknik direktör Kartal'ın ısrarıyla devre arasında transfer edilen Hakan Bayraktar'ın, kendisine tanınan tüm fırsatlara rağmen, "tatmin eden" bir futbol ortaya koyamaması, takıma katkı sağlayamaması, buna rağmen teknik heyetin her maçta mutlaka bu futbolcuya oyunun gidişatı ve skor ne olursa olsun "yer bulması" ve artık bunun "maç başı ödeme anlaşması" doğrultusunda katkı sağlama amacına yönelik bir girişim olduğu şeklinde oluşmaya başlayan söylemlerin de Kartal'a yönelik tepkilerin başında geldiği ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız