SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Hasar Büyük: 0-2

A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 1. grupta mücadele eden Malatyaspor, kendi sahasında 8 kişi olarak tamamlayabildiği maçta Menemen Belediyespor'a 2-0 yenilirken, 3 oyuncusu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve ayrıca Teknik Direktör Mehmet Kaplan da hakem tarafından saha dışına gönderildi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Sarper Barışsaka, Önder Yılmaz, Vural Gül, 4. hakem Ali Akırşan,

MALATYASPOR: Önder, Talat, Osman, Mehmet Yoldaş, Müslüm, Raif, Harun, Mert, Ahmet (Dk.71 İbrahim), Güven, Feti

YEDEKLER: Mehmet Başkak, Serhat, Onur, Okan, İbrahim, Enes, Ziya,

MENEMEN BELEDİYESPOR: Serhat, Serhat Yağlı, Selçuk, Erman, Cenk, Ali Osman, Aytaç (Dk.75 İbrahim), Serkan, Hüseyin (Dk.82 Caner), Murat, Zihni (Dk.46 Ethem),

YEDEKLER: Erman, Ethem, İbrahim, Caner, Salih, İlhan, Can,

GOLLER: Dk.60 penaltıdan Cenk, Dk.70 Ethem (Menemen Belediye)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.60 Feti, Dk.73 Mert, Dk.80 Talat (Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Raif, Güven (Malatyaspor)

Konuk Menemen Belediyespor, 60. dakikada penaltı golüyle öne geçti. Cezaaalanı içerisinde Feti, rakibini sert bir şekilde durdurunca hakem penaltı kararı verdi. Feti, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Penaltı atışını Cenk kullandı ve takımını öne geçirdi: 0-1

70. dakikada Ethem, Malatyaspor cezaalanında topla buluştu ve ağlara gönderdi: 0-2

Golden sonra gerek saha içi gerekse tribünlerde gerginlikler yaşandı. Hakem yoğun itirazlar nedeniyle ikinci sarı karttan Mert'i kırmızı kartla oyundan attı. Malatyaspor teknik direktörü Mehmet Kaplan da itirazları nedeniyle hakem tarafından tribüne gönderildi.

Karşılaşma konuk takımın 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız