SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Hedef BAL

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:26:10
Malatyaspor'da Hedef BAL
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, iyi bir sezon geçirip, BAL Ligine çıkmak istediklerini söyledi. 

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Kura çekiminde B Grubunda yer alan Malatyaspor, sezona yine şampiyonluk hedefiyle başlayacak. Çek Futbolcu jiri Masek’in alacaklarından dolayı FIFA Disiplin Kurulu tarafından transfer cezasına çarptırılan ve bu cezası devam eden sarı kırmızılı takımda yönetim yoğun bir mesai harcıyor.

Transferin önünü açmak için Çek futbolcu ile görüşen ve alacaklarında indirim yapmasını isteyen Malatyaspor yönetimi, transfer sezonuna kadar bu sorunu ortadan kaldırmak istiyor.

Yeni sezonla ilgili açıklamada bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, “Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrası B Grubunda yer aldık. Grupta Kale Gençlerbirliği, Orduzuspor, Yeşilyurtspor, Doğanşehir Belediyespor, Adafı Kartalspor, Kaldırımgücü ve İpekyolu Belediyespor ile mücadele edeceğiz. Her zamanki gibi zorlu karşılaşmalar oynayacağız. Malatyaspor olarak geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıyı tekrarlamak ve BAL Ligine çıkmak istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız