SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Hedef Galibiyet

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Elazığspor maçı hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi. Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde Orduzu Pınarbaşı’nda son antrenmanını Cumartesi günü yapan Malatyaspor, Nurettin Soykan Tesisleri’nde kampa girdi.

Maç öncesi Malatya’da herkes galibiyet için kenetlenirken, hafta içi yapılan açıklamalar hep bu yöndeydi. Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Ali Cengiz, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptıkları açıklamalarda galip gelmek istediklerini söylerken, Teknik Direktör Ömeroviç de düzenlediği basın toplantısında aynı duygu ve düşünceleri dile getirmişti.

Cüneyt Bakıroğlu, İsmail Şencan, Ömer Faruk Yeşil, 4. hakem Mürvet Sezer'den oluşan hakem kadrosunun yöneteceği zorlu maç öncesi Malatyaspor’da sarı kart cezalısı Atilla Birlik ile Karşıyaka maçında sakatlanıp ilk yarıyı kapatan Serkan Dökme kadroda yer almıyor.

Her iki takım arasında geçen sezon oynanan son karşılaşmayı Malatyaspor 6-2 kazanmıştı.

Elazığspor, bu maça seyirci getirmeyecek. Aynı şekilde ikinci yarı Elazığ’da oynanacak maça da Malatyaspor seyirci götürmeyecek.

"ERKEN GELİN.."
İnönü Stadı'nda saat 13.00'de başlayacak olan maçın biletleri Kapalı Çarşı üzerindeki satış noktası ile ticketturk.com internet sitesinden satılıyor.

Maç günü stat önü gişelerde de bilet satışı yapılacak.

Biletler, Açık A ve B Tribünü 3, Maraton 5, Kapalı A, B ve VIP Ön 10, VIP 15 YTL'den satılıyor.

Bilet alan seyircilerin maç günü son dakikalarda değil biraz daha erken saatlerde stada gelmeleri halinde yoğunluk yaşanmasının önüne geçileceği uyarısında bulunuldu.

Malatyaspor-Boluspor maçında son dakikalarda yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı taraftarlar karşılaşma başladıktan yaklaşık 15 dakika sonra stada girebilmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız