SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da I. Etap Bitti

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Malatyaspor, 1. etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Kulübün Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerinde 7 Temmuz'da, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetimininde başladığı 1. etap çalışmalarını bugün yaptığı idmanla tamamlayan sarı-kırmızılı takımda futbolculara 2 gün izin verildi. Futbolcuların, 17 Temmuz pazartesi günü Malatya'da toplanıp Isparta'ya giderek Davras Kayak Merkezi'nde 2. etap kamp çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

Malatyaspor'un, 1 Ağustos'a kadar sürecek Isparta kampında Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Eskişehirspor'un yer alacağı futbol turnuvasına katılacağı bildirildi.

Bu arada, Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, fikstürü değerlendirdi. Malatyaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Karadağ, "Büyük-küçük takım ayrımı yapmıyoruz. Lig mücadelesinde bütün rakiplerimizi ciddiye alıyoruz. Her maçımıza final havasıyla çıkacağız. Malatyaspor, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyip hak ettiği Süper Lig'e dönecektir" diye konuştu.

KARAMAN'IN DEĞERLENDİRMESİ..
Teknik Direktör Hikmet Karaman da, ER TV'ye yaptığı değerlendirmede, özetle "I. etabı tam istediğimiz gibi bitiremedik. İlk etap çalışmasında 10 üzerinde değerlendirme yaparsanız, şu anda 4.. Isparta kampında bunu 8'e çıkarmayı hedefliyoruz. Henüz tam istediğimiz gibi değil. Mutlak surette bir kaleci, alternatif solbek, alternatif stoper gerekli.. O zaman iyi bir ekip olacağız. Biz kendimizi taşıyacağımız çanta da dahil 2. lig statüsünde olursa birşeye sahip olamayız. Büyük düşünmeliyiz."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız