SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da İki Ayrılık

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Malatyaspor, 11 günlük iznin ardından ikinci yarı çalışmalarına başladı.
Yeşiltepe Tesisleri'nde, teknik direktör Ergün Albayrak yönetiminde top başı yapan Sarı-kırmızılı takımda, kulüpten ayrılacak futbolcularda belli oldu.

Yağmur altında başlayan çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Ergün Albayrak transfer sorunun çözülmesi halinde bazı mevkilere takviye yapacaklarını belirtti. Albayrak, çok oyuncu alma gibi bir lükslerinin olmadığını ifade ederek, "Öncelikle Malatya futbol kamuoyu için hayırlı olmasını diliyorum. İlk hedefimiz lig sonunda bu futbolcuların ekip olarak iyi bir ekip olduklarını göstermeleri. Güzel şeyler yapmak için bu işin yapıyoruz. Transfer konusunda bazı sorunlar var. Tabi aşılması bizim için çok iyi olacak. Ama elimizde bulunan bu futbolcuları ben yakından tanıyorum ve onlardan da ciddi anlamda faydalanacağımızı umuyorum. Malatya kamuoyunda bu takımla ilgili ciddi sıkıntılar var. Bulunduğu konum itibariyle takım başarısız görülüyor. Fakat bize göre bu oyuncuların bulunduğu şartlar içerisinde daha iyisini yapabilmeleri için bazı şeylerin düzeltilmesi gerekiyor. Umarım biz bu şartları iyileştiririz ve oyuncuların kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlayacak ortamı hazırlarız" dedi.

Transfer çalışmaları konusunda sorunun devam ettiğini ve bu sorunun aşılması halinde takıma az sayıda takviye yapacaklarını sözlerine ekleyen Albayrak, "Gündemimizde bazı oyuncular var. Dışarıdan oyuncularla şuan görüşüyoruz ancak beklemek zorundayız. Bu kulübün ismi dışarıda çok iyi şeylerle anılıyor ve futbol kamuoyunda benimsenen bir camia. Yaşadığı ekonomik sıkıntıları bizde biliyoruz, onlarda biliyor. Çok büyük paralar harcamayacağız. Sadece birkaç nokta için uygun oyuncular düşünüyoruz. Çok oyuncu
almak gibi bir lüksümüz yok. Gideceklerle ilgili olarak bugün iki arkadaşımızın gitme isteğini kulüp yönetimi onayladı. Gitmek istiyorlarsa tabiki gidebilirler. Şimdiye kadar olan emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte de birkaç arkadaşımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla ilgili sıkıntıları aşamazsak onlara da teşekkür edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan takımdan ayrılan isimlerin Kaptan Mehmet Yoldaş ve Mert olduğu öğrenildi. Ayrıca takım içinde bazı oyuncularla da görüşmelerin sürdüğü edinilen bilgiler arasında.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız