SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da İki Fire!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un iki futbolcusu, sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiler.

Takım kaptanı Atilla Birlik'in yanı sıra defans oyuncusu Hasan Engin Ekler'in, alacaklarının ödenmediği iddiasıyla sözleşmelerini feshettikleri bildirildi.

İki futbolcunun da Malatyaspor kulübüyle 1'er yıllık daha sözleşmelerinin olduğu belirtilirken, eski başkan Haşim Karadağ'ın özellikle Atilla Birlik için yaptığı yüksek maliyetli sözleşme eleştiri konusu olmuştu.

Bu arada; Kasım ayının son haftasında göreve gelen İlhan Kavuk başkanlığındaki yönetimin bugüne kadar Atilla Birlik'e prim dahil 160 bin YTL, Engin Ekler'e ise 76 bin YTL ödeme yaptığı, Atilla Birlik'in 329 bin YTL, Engin Ekler'in ise 102 bin YTL alacaklı oldukları öğrenildi.

Öte yandan, iki futbolcunun girişiminin ardından Malatyaspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde de "2 futbolcudan fesih talebi" başlığıyla şu haber yeraldı:

"Malatyaspor futbolcularından Atilla Birlik ve Hasan Engin Ekler, sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih talebiyle Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdu.

Sözleşmesi 31 Mayıs 2010’da sona erecek Hasan Engin ve sözleşmesi 31 Mayıs 2009’da sona erecek Atilla Birlik, 21 Nisan 2008 tarihinde TFF’ye başvurdu. Her iki oyuncu alacaklarının ödenmemesini gerekçe gösterdi.

Bu aşamada TFF Malatyaspor’dan savunma isteyecek."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız