SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da İlk Antrenman

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2009-2010 futbol sezonunun ilk çalışmasını kulüp tesislerinde yaptı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik sorumlu Mustafa Taşar yönetiminde yapılan antrenmanda süper genç takımından futbolcular da yer aldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman hafif bir ter koşusunun ardından sona erdi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik sorumlu Mustafa Taşar, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini söyledi. Mevcut kadrodaki futbolcularla hazırlıklara başladıklarını ifade eden Taşar, "Şu an 25'e yakın futbolcuyla çalışmalara başladık. İşleri olan birkaç futbolcu daha vardı, onlar da ilerleyen günlerde aramıza katılacak. Yeni sezonun takıma hayırlı olmasını diliyorum. Birkaç ayrıntı var, bunlar da çözülürse her şey daha iyi olacak" dedi.

Geçen sezon Bank Asya 1. Lig'de oynayan 15 futbolcunun kadroda bulunduğunu söyleyen Taşar, "Maç deneyimi yaşamış genç futbolcularımız ve tecrübeli futbolcularımız var. Belirli bir deneyime sahip altyapıdan yetişmiş futbolcularımız da var. Uyum sorununu geride bırakmış bir takıma sahibiz. Takımın dışında kalan Selim Akbulut var, onunla da görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer Selim ile de anlaşma sağlayabilirsek, iyi bir kadroya sahip olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız