SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da İmza

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig takımlarından Malatyaspor'da Teknik Direktör Ergün Albayrak, resmi sözleşmeyi imzalayarak göreve başladı.

Yeşiltepe Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, "Malatyaspor içinde bulunduğu durumdan çıkma adına 3-4 gün önce Kulüp Başkanımız Mustafa Korkmaz, Ergün Albayrak ve Cihangir Serkan Meriç hocamız ile prensip anlaşmasına varmıştı. Hocamızla resmi sözleşmemizi imzaladık ve hocamız göreve başladı. Malatyaspor'a büyük başarılar yaşatmasını diliyorum" dedi.

Yiğit, Malatyaspor'un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade ederek, "Bildiğiniz üzere Malatyaspor'un içinde bulunduğu durum hem ekonomik hem de puan durumu bakımından sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu anlamda Ergün hocamız ve Cihangir hocamızın taşın altına ellerini sokarak bu görevi kabul ettiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kulübün maddi sıkıntıları nedeniyle transferde önünün kapalı olması Malatyaspor'u bu sürece getirdi. Gelinen nokta hakikaten sıkıntılı. Ama ben şahsım olarak hocalarımızı daha önceden tanımam dolayısıyla da hocalarımızın çalışma azimlerini, birikim ve tecrübelerinin Malatyaspor'a katkı sağlayacağı düşüncesindeyim. İnanıyorum ki, Malatyaspor ikinci yarı itibariyle belirgin bir yükselişe geçecektir" diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ergün Albayrak ise, uzun süre Malatya'da çeşitli kademelerde futbol oynadığını kaydederek, "Usta ayaklar dediğimiz Carlos, Eder, Ünal ve Feyzullah'ın döneminde Malatyaspor'da forma giyme şansı yakalamıştım. Böyle bir takımın şu andaki konumu bizi tabi ki hiç memnun etmiyor. Böyle onurlu ve gururlu bir kulübün içinde bulunduğu sıkıntının da farkındayız. Amacımız takımı hak ettiği yere taşımak. Ancak bunu yaparken kişisel olarak ne ben, ne yalnızca futbolcular, ne yönetim, ne de sadece taraftar başaramaz. Bütün Malatya halkının bu işe sarılarak, hep beraber bu işin altından kalkacağımızı biliyoruz. Bank Asya ve 2. Lig'de teknik adam olarak görev yaptım. Bilgi ve birikimimle kendimi bu işe adamış biriyim. Takımın bu durumdan kurtulması için kendi kişisel yeteneklerimi ve çevremi kullanacağım. Umarım takımı layık olduğu yere getireceğiz. Kimseye mükemmel bir futbol izletme sözü vermiyoruz ancak bu takımın yapabileceğinin en iyisini yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Albayrak, Malatyaspor'u eski güzel günlerine kavuşturmak adına çalışmalar yapacaklarını da belirterek, "Umarım 8-10 maç sonra hem taraftarların hem de yönetim kurulunun olaya bakışı değişecek. Bu takımı daha güzel günlere taşıyacağımıza eminim" şeklinde konuştu.

Yardımcı Antrenör Cihangir Serkan Meriç ise, "Malatyaspor'un şu zor şartlardaki durumuna bakmadan Ergün hocamla ve yönetim kuruluyla bu işin içinde olduk. Bilgi birikimimiz, çalıştığımız kulüplerde edindiğimiz tecrübeyle bugün çok kötü durumda olan Malatyaspor'a faydalı olmaya çalışacağız" dedi.

Ergün Albayrak'ın yardımcı antrenörlüklerini Cihangir Serkan Meriç'in yanı sıra Cafer Aypan ve kaleci antrenörü Ercüment Kurt yapacak. Rıza Açıkgöz ise, izleme ve analiz görevini sürdürecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız