SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da İmza

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, yeni teknik direktör Mehmet Kaplan ile sözleşme imzalandı.

Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, başarısızlıklar olduğu zaman mutlaka bir kan değişikliği olduğunu söyledi.
İmza töreninde konuşan Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, 5 maçlık periyot sonunda başarılı bir grafik çizemediklerini belirterek, "Mustafa Taşar ile yolların ayrılması ziyadesiyle beni de üzmüştür. Maalesef futbol böyledir. Başarısızlıklar olduğu zaman mutlaka bir kan değişikliği olur. Biz de Malatyaspor Kulübü olarak, eski teknik direktörümüz Mustafa Taşar'a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Mustafa Hoca'nın takımdan ayrılmasının ardından takımın dokusuna en uygun hocanın Mehmet Kaplan olduğuna karar verdik. Dolayısıyla kendisini aradık ve davet ettik. Görüşmeler sonrasında anlaşmaya vardık. Takımı iyi tanıyan bir insan. İşi kolay değil. Hocamız, bu kötü sonuçtan takımı kurtaracaktır. Malatyaspor takımının bu süreçten sonra başarılı olacağı kanaatindeyim. Taraftarlarımızda bize destek olacağına inanıyorum" dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Kaplan ise Malatyaspor gibi tarihi başarılarla dolu bir kulübe gelmeyi seve seve kabul ettiğini söyledi.

Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumu bildiğini belirten Kaplan, "Bizler buraya gelerek, birlik ve beraberlik içerisinde taraftar, yönetim, futbolcu hep beraber Malatyaspor'u bu zor günlerinden kurtarmak için çalışacağız. Bunun da altından kalkacağımıza inanıyorum" dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Kaplan'ın yardımcılığını yardımcı antrenörler Kerim Taşçı ve Cafer Aypan, kaleci antrenörü Ercüment Kurt ile izleme ve analiz antrenörü Rıza Açıkgöz yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız