SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Kaptan Fevzi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un, önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladığı bildirildi. Bu arada takım kaptanlığına da kaleci Fevzi getirildi.

Sarı- kırmızılı kafilenin Cumartesi 09.50 uçağıyla İstanbul’a ulaşacağı, oradan da karayoluyla maçın oynanacağı Sakarya’ya geçeceği belirtilirken, kadroda sakat olan Gökhan Bozkaya ve Emrah ile kırmızı kart cezalısı kaleci Taylan’ın bulunmadığı, sakat olan Hakan Söyler’in durumunun da maç öncesi belli olacağı belirtildi. Geçen haftaki Gaziantep Büyükşehir Belediye maçı kadrosunda yeralmayan Celil'le, Teknik Direktör Osman Gökhan'ın görüştüğü, bu futbolcuyla herhangi bir sorun bulunmadığı ve kadroda olduğu ifade edildi.

Murat Duman’ın kulüple ilişiğinin kesilmesinin ardından takım kaptanlığına Kaleci Fevzi Tuncay’ın getirildiği, yedek kalecilerden Emrah ve Taylan’ın yerine yedek kaleci olarak PAF takımından Önder’in kadroya alındığı da öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız