SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Karşıyaka Hazırlığı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını Salı günü Nurettin Soykan Tesisleri’nde başlattı. Sakat olan Turgay Koyuncu ve Ordu maçı öncesi yapılan son antrenmanda ayağı burkulup sakatlanan Zafer Demiray ile grip olan Engin Ekler antrenmana katılamadı. Son maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Güngör Tuğcu bu hafta takımındaki yerini alamayacak.

Antrenman öncesi basına konuşan futbolculardan Tayfur Emre, Ordu maçına sonradan girdiğini ama bunu da bir şans olarak gördüğünü ve değerlendirmek istediğini söyledi. Tayfur “performansını yüzde 60-70lerde buluyorum. Devre arasını iyi değerlendirmek istiyorum” dedi. Ordu maçının önemli olduğunu belirten Tayfur, Karşıyaka maçında devamını getirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Mahmut Acar ise “kötü bir dönemden geçtik. Artık sahiplenildik. Belli periyotlarla iyi oynayarak kazanırsak ikinci yarıya daha iyi gireriz. Karşıyaka’dan 1 veya 3 puanla dönersek iyi olur” dedi.

Acar, performansının tam yeterli olmadığına ilişkin bir soru üzerine, “fizik olarak kendimi hazır hissetmiyorum. Yönetim boşluğundan dolayı biz de antrenmanlarda boşladık. İstenen düzeyde değiliz. Bu dönemi iyi atlatıp fiziki olarak kendimizi hazır edersek, performansımız artar” karşılığını verdi.

Malatyaspor'un Çarşamba günü iki antremman yapacağı, 10.00'daki antrenmanın Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada, 17.00'deki antrenmanın ise İnönü Stadı'nda olacağı bildirildi.

Karşıyaka maçı için hazırlıklarını Cuma gününe kadar sürdürecek olan Malatyaspor, aynı gece 21.00 uçağıyla İstanbul üzerinden İzmir'e gidecek ve Pazar günkü maçtan önce son çalışmayı Cumartesi günü İzmir'de yapacak.

Bu arada, Süper Enerji Firması, Malatyaspor'a kömür katkısında bulundu. Mahrukatçılar Odası Başkanlığı yapan Malatyaspor Yönetim Kurulu üyesi, Altyapı ve Dernekler Sorumlusu Orhan Özbek'in girişimleriyle Süper Enerji Firması Malatyaspor İdari Binası'nda kullanılmak üzere 5 ton kömür bağışladı. Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, "Bu tür destekler bize maddi ve manevi katkı sağlıyor. Yöneticimiz Sayın Özbek ile Süper Enerji Firması'na teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız