SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Kısa Mola

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2. yarıya ilişkin Antalya'da 17 gün süren ikinci etap kampını Cumartesi sabah tamamladı ve futbolculara iki gün izin verildi. Bu arada, transfer konusunda da çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İKİ GÜN İZİN..
Malatyaspor, 1. etap Malatya kampının ardından, 17 gün süren 2. etap Antalya kampını Cumartesi sabahı tamamladı.

Kamp sırasında; Lig A ve 2. Lig B grubu ile yükselme grubundan 21 takımın katılımıyla düzenlenen BilyonerCup turnuvasında mücadele eden, grubundan lider çıkıp, finale kalan ve 19 Ocak'taki final maçında Eskişehirspor'u 2-1 yenerek kupayı kazanan, lig öncesi moral kazanan Malatyaspor, hazırlık dönemini böylece taçlandırdı.

Bu kupanın gruplar aşamasında Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup eden Malatyaspor ikinci maçında Orduspor'a 2-1 yenildi. Üçüncü maçını Eskişehirspor'la oynayıp 0-0 berabere kalan Malatyaspor gruptaki son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etmiş, 7 puan ve averajla grup birincisi olurken, aynı puanlı Eskişehirspor ikinci sırada yeralmıştı, iki takım da çeyrek finale kalmışlardı. Malatyaspor, çeyrek finalde eşleştiği T.Telekomspor'u 3-0'la geçmiş, yarı finalde ise normal süresi 2-2 biten maçta penaltı atışları sonucu 6-5 üstünlük sağladığı Adana Demirspor'u elemiş, finale kalmıştı. Malatyaspor'un finaldeki rakibi çeyrek ve yarı final maçlarını kazanan Eskişehirspor olmuş, finalde rakibi karşısında 2-1 kazanan Malatyaspor kupayı almıştı.

Antalya kampını "dolu" geçiren Malatyaspor, 17 günlük kampı Cumartesi sabahı tamamladı ve futbolculara 2 gün izin verildi. Futbolcuların, 22 Ocak Pazartesi günü Malatya'da toplanarak, 28 Ocak Pazar günü Elazığspor'la Malatya'da oynanacak maçın hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI..
Malatyaspor'un Hakan Bayraktar ve Engin'le ara transferde kesin olarak anlaşması, buna karşın kampa dahil ettiği Altaylı Metin Debe ile ilgili hukuki sorunların henüz halledilememiş olması nedeniyle, transfer çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Malatyaspor'un gündeminde eski Malatyasporlu olan Trabzon'dan Celalettin'in yanı sıra Mustafa Keçeli'nin de bulunduğu, yine Rizespor'un forvet oyuncusu Aydın'ın da sarı- kırmızılı takımın ilgilendiği futbolculardan olduğu bildirildi.

Malatyaspor'un hafta içerisinde 2 futbolcu transferi için girişimlerde bulunacağı belirtilirken, Malatyaspor Başkan Yardımcısı Hakan Kodaman, Celil'le ilgili konuda "ağır" bir açıklama yaptı. Bu futbolcuyu Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da istemediğini belirten Kodaman, "Celil Malatyaspor'un çok altında bir futbolcuymuş. Bize layık olmadığı için de gitti, sonuçta."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız