SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Kongre Hazırlığı

A- A+ PAYLAŞ

Oluşan hava nedeniyle, başkan İlhan Kavuk'un yönetim kurulunda yapmayı düşündüğü değişikliği gerçekleştiremediği 31 Mayıs'taki Malatyaspor olağan kongresinde de kısa sürede yapılacağı ifade edilen olağanüstü kongrenin 16 veya 17 Temmuz tarihlerinda yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Eski başkanlardan Haşim Karadağ'ın aday olacağını önceden açıklaması ve İlhan Kavuk'un aday olmayacağı yönündeki açıklamalarının ardından 31 Mayıs'taki kongrede Karadağ aday olmamış, Kavuk mevcut yönetim listesiyle tekrar aday olup seçilmiş, yönetimde yapmayı düşündüğü değişiklikleri yapamamıştı.

Ağustos'un son haftasında başlayacak olan ligin öncesinde Kavuk'un yapılmasını planladığı yönetim değişikliğinin, Kayısı Festivali'nin ilk günleri olan 16 veya 17 Temmuz'da yapılmasının beklendiği, kararın bir iki gün içinde alınabileceği kaydedildi.

Bu arada, Malatyaspor'un talip olduğu bilboard, otobüs durağı vs. reklamları ile ilgili olarak belediyenin 200 milyar lira dolayında düşündüğü yıllık kira bedelinin 10 yıllık toplamını peşin talep etmeyi planladığı, bunun da Malatyaspor yönetiminin beklemediği bir durum olduğu, kongre öncesinde bu sorunun da çözülmesinin beklendiği belirtildi.

TRANSFER..
Öte yandan Malatyaspor, iç transferde bütün futbolcularla yeni sezon için devam kararı aldı.

Kulübün Menajeri Süleyman Tekgül, mevcut futbolcuları kampa davet ettiklerini ve yeni sezonda birlikte devam etme kararı alındığını belirterek, "Kasımpaşa'dan Gökhan Caba ile anlaştık. Onun dışında birkaç futbolcu ile daha görüşmelerimiz sürüyor. İmza atmadıkça isim açıklamayacağız" dedi.

Bazı basın organlarında çıkan futbolcularla görüşme yapmadıklarını ileri süren Tekgül, ilk 18'de oynayacak futbolculara baktıkları gibi gelecek vaad eden ve önümüzdeki sezon için hazırlayacakları genç yetenekleri de kadroya dahil edeceklerini vurguladı.

"Teknik direktörümüz Kadir Özcan ile tekrar bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağız" diyen Süleyman Tekgül, yeni sezon için iyi bir kadro kurmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Ayrıca, teknik direktör Kadir Özcan'ın ağzından duyurulan transferle ilgili haberlere Özcan'ın tepki gösterdiği, kendisinin kimseye açıklama yapmadığını söylediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız