SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Kongre Kararı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da, Hikmet Tanrıverdi başkanlığında "gıyapta" oluşturulan yönetimin görev kabul etmemelerinin ardından, tüzük gereği Denetleme Kurulu'nca kongre kararı alındığı ve olağanüstü kongrenin 1 Ağustos'ta yapılacağı bildirildi.

Geçtiğimiz sezonu Bank Asya 1. Liginden 2. lige düşerek tamamlayan Malatyaspor'da, sezonun bitişinin ardından görevi devralan Hanefi Selimoğlu başkanlığındaki yönetim, yaklaşık 1 aylık sürenin ardından olağanüstü kongre yapmıştı. Bu kongrede, eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi'nin başkanlığındaki bir yönetim, listede yeralanların tamamının bilgisi dışında gıyaplarında işbaşına getirilmişti.

Tanrıverdi, görevi kabul edemeyeceğini, ancak seçilecek bir yönetime destek vereceğini açıklamış, milletvekillerinden bazılarının ısrarla başkan olmasını istemesi üzerine de, milletvekillerinden Ömer Faruk Öz ya da Öznur Çalık'ın başkan olmalarını önermiş, bu da kabul görmemişti.

Tanrıverdi ile yönetim kurulunun asıl ve yedek listesinde yeralanların tümünün, bilgileri dışında yönetime getirildikleri, bu nedenle görev kabul etmedikleri yolundaki dilekçelerinin Dernekler İl Müdürlüğü'ne iletildiği, daha sonra tüzük gereği Denetim Kurulu'nun 1 Ağustos'ta yapılmak üzere olağanüstü kongre kararı aldığı öğrenildi.

Ligin 26 Ağustos'ta başlayacak olmasına karşın Malatyaspor'un yönetimi olmadığı için henüz yeni sezona hazırlık açısından hiçbir çabasının olmaması taraftarı endişelendirirken, 1 Ağustos Cumartesi günkü kongrenin saat 11.00'de Özel İdare Salonu'nda yapılacağı haber alındı.

Öte yandan, Malatya'daki görevine 2 hafta önce başlayan ve 4 gün izinli olarak Ankara'ya giden yeni Vali Mehmet Ulvi Saran'ın da Malatyaspor konusunda aktif bir pozisyon almaması ve de buna istekli olmaması dikkat çekerken, Malatyaspor konusunda çözüm aradığını ifade eden milletvekillerinin bu konuya yorumu merak konusu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız