SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Neler Olacak?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, 5 sezon mücadele ettiği Turkcell Süper Ligi'ne, son haftada Gaziantepspor karşısında deplasmanda elde ettiği 1-0'lık mağlubiyetle veda etmesinin ardından, yönetim kurulunun bu hafta içerisinde Malatya'da toplanarak durum değerlendirmesi yapacağı ve kongre kararı alacağı bildiriliyor. Kongrenin Haziran ayı içerisinde yapılması bekleniyor. Gaziantep maçından sonra İstanbul'a dönen Tanrıverdi'nin önümüzdeki günlerde Malatya'ya geleceği, bazı görüşmelerde bulunacağı belirtilirken, Malatyaspor'un geleceği ile ilgili önemli kararlar verileceği ifade ediliyor.

Tanrıverdi'nin, sezon içerisinde Malatyaspor'un ligden düşmesi halinde, görevi bırakmayacağına, yeniden Süper Lige çıkarıncaya kadar başkanlık görevini sürdüreceğine, bunu Valilik ve Belediyeden bu yönde istek ve destek gelmesi halinde yapacağına ilişkin sözleri doğrultusunda hareket edeceği, ancak bu konuda Valilik ve Belediye ile yapacağı görüşmelerle durumunu netleştireceği kaydediliyor.

Malatyaspor'un 2. Lige düşmesi nedeniyle, televizyon yayın gelirinden olduğu, bu nedenle önemli bir parasal kayıpla karşı karşıya kaldığı belirtilirken, Tanrıverdi'nin Malatya'daki görüşmelerinde, bu kaybı karşılayacak sağlam mali destek ve kaynak sözü de arayacağı öne sürülüyor.

Bu arada, Malatyaspor'un Ümit Kayıhan başkanlığındaki teknik heyetinin, 1.5 yıllık sözleşmeleri bulunduğu belirtilirken, teknik heyetle ilgili kararın da yönetimin durumunun netleşmesiyle ortaya çıkacağı ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız