SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Neşeli Antrenman..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Turkcell Süper Ligi'nde bu hafta kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürken, yeni Teknik Direktör Ümit Kayıhan, kadroya PAF takımdan 4 futbolcu aldı.

Sarı-kırmızılılar, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ümit Kayıhan yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda sakat olan Sertan Eser ile grip olan kaleci Fevzi ve Emrah katılmadı. A2 Milli Takımı'ndan dönen Bilal Kısa'nın yer aldığı antrenmanda sarı-kırmızılı takım, düz koşu ve kültür-fizik hareketlerinin ardından gol çalışması yaptı.

Teknik Direktör Ümit Kayıhan, dün PAF takımı ile oynadıkları hazırlık maçında beğendiği genç oyuncular Adnan, Alperen, Yusuf ve Vahap'ı da A takımı ile idmana çıkarmaya başladı.

Bu arada, Malatyaspor'un defans oyuncusu Ömer Erdoğan, "Ümit hocamız çok iyi bir teknik direktör. Bu saatten sonra seri galibiyetler alarak ligde kalmaya çalışacağız. Bulunduğumuz konum itibari ile üst sıralara tırmanarak, düşme potasından bir an önce uzaklaşmamız gerekiyor. Takım olarak elimizden geleni yaparak, Malatyaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Özellikle taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarları bizleri sonuna kadar desteklemeye davet ediyorum. Onların desteğini arkamızda görmek bize güç veriyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız