SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Olgun da Aday

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un eski yöneticilerinden Necip Olgun da, kulübün 24 Haziran'da yapılması planlanan olağanüstü kongresinde başkan adayı olacağını açıkladı.

Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki yönetimlerde daha önce görev almış Haşim Karadağ'ın Pazartesi günü adaylığını açıklamasının ardından, Salı günü de yine eski yöneticilerinden Necip Olgun aday olacağını bildirdi.

Olgun, TV Malatya Haber Müdürü Mustafa Bulaşmaz'la yaptığı ve televizyonun 17.00 haber bülteninde yayınlanan görüşmesinde, “Bugün Malatyaspor’da güzel olan şeyler var. 2. Lige düşmüş Malatyaspor’u yine 1. lige çıkarmak için birden fazla aday olması. Benim adaylığımdan ziyade, Malatyaspor’un mutlak suretle, bütün Malatyalıların birlik, beraberlik içerisinde Malatyaspor’u layık olduğu süper lige çıkarmamız lazım.

Bunun için de arkadaşlarımla beraber, bugün sevgili başkanımızla da ufak bir görüşme yaptım, Hikmet beyle bir görüşme yaptım. Bu görüşme sonucunda da bugün Malatyaspor için adaylığımı açıklayacağımı kendisine de söyledim. Bugün de adaylığımı aracılığınızla açıklamış bulunuyoruz.

İyi bir ekip, iyi bir yönetim kurmak istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, 2 milyon Malatyalı’nın tamamını kucaklayacak, 1. Lige çıkacağımız bir kadro oluşturmak için bugünden itibaren kolları sıvıyoruz.”dedi.

Olgun, yönetim kurulu ile ilgili çalışmaları konusunda da, "Bizim görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim zaten belli bir ekibimiz var. Çalışmalar devam edecek. Olağanüstü Kongre de 24 Haziran’a ertelenmiş. Böylesi daha sağlıklı oldu. Herkes daha sağlıklı düşünüp, taşınıp, iyi bir ortam, iyi bir yönetim, iyi bir ekiple. Nasip kısmet.. Nasipse inşallah.. Herkesle konuşuyoruz. Herkesle görüşeceğiz, herkesin fikrini alacağız. Çalışmalarımıza başladık, yavaş yavaş bitireceğiz inşallah ”derken, hedeflerinin ne olacağı sorusunu da şöyle yanıtladı:

“Bunu bir kelimeyle özetleyeceğim. İnşallah geçmişte yaptıklarımızı, gelecekte de yapıp, iyi şeyler yapmak istiyoruz. Hedeflerimizin içinde tek bir hedef var. O da Malatyaspor’un tekrar 1. lige çıkması. Bundan başka da bir hedef olamaz zaten. Bizim hedefimiz de bu.”

Olgun, açıklamalarının son bölümünde, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız