SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Protesto

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor takımında son 2 haftada alınan yenilginin üzüntüsü yaşanırken, futbolcuların da alacaklarının ödenmemesi sıkıntısı gün yüzüne çıktı ve saat 14.00’de yapılması gereken antrenman sadece ‘yürüyüş’ yapılarak gerçekleştirildi. Takım kaptanı Fevzi, futbolcuların verilen sözlere karşın ödeme konusunda bir gelişmenin sağlanmaması nedeniyle futbolcuların ortak bir kararla antrenmanın sadece saha etrafında yürüyüş yapılarak gerçekleştirilmesi kararının alındığını söyledi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da futbolcuların bu tepkisine saygı duyduğu öğrenildi.

FUTBOLCULARDAN PASİF EYLEM
Malatyaspor takımında bir süreden beri futbolcu alacaklarının ödenmemesi nedeniyle yaşanan sıkıntılar artarak devam ediyor.

Özellikle son 2 maçta alınan yenilgilerde de futbolcuların alacaklarının ödenmemesinin büyük etken oluşturduğu belirtilirken, Kartalspor maçı öncesi bu sorun daha da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Pazartesi günü kendi sahasında Kartalspor ile karşılaşacak olan Malatyaspor takımında dün saat 14.00’de Orduzu Pınarbaşı’ndaki çim sahada yapılması gereken antrenmana tüm futbolcular katılırken futbolcular sadece saha etrafında yürüyüş yaparak bu çalışmayı geçiştirdiler.

Futbolcuların verilen sözlere karşın alacaklarının ödenmemesi nedeniyle böyle bir karar alınarak sadece yürüyüş yapılmasının benimsendiği belirtiliyor.

Takım kaptanı Fevzi Tuncay, basın mensuplarına sadece yürüyüş yapılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, futbolcuların antrenman öncesinde yaptıkları son değerlendirmede alacaklarının ödenmemesi ve verilen sözlerin yerine getirilmemesi nedeniyle antrenmanın sadece yürüyüş yapılarak gerçekleştirilmesi kararını aldıklarını ifade etti.

Fevzi Tuncay, açıklamasında, aldıkları bu kararı antrenman öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na da ilettiklerini söyledi.

Teknik direktör Hamzaoğlu’nun da futbolcuların bu kararına saygı duyduğu öğrenildi.

Fevzi , basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Biz umut ediyoruz ki yönetim bu sorunları çözer. Bu yılın yanı sıra bazı arkadaşların geçen yıldan kalan alacakları da bulunuyor. Ancak biz bu hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçına çıkıp sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızın takımı yalnız bırakmayarak karşılaşmada desteklerini sürdürmesini bekliyoruz” dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’da, futbolcuların antrenmanı sadece yürüyüş yaparak geçirmeleriyle ilgili olarak, “Ben de yaşanan sıkıntıları yönetime ilettim. Takım olarak maddi sorunlar var. İnşallah bu sorunlar kısa sürede çözümlenir” dedi.

FOTO: TV Malatya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız