SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Sessiz Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:04:36
Malatyaspor'da Sessiz Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’da gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkan Bülent Kapkıner güven tazeledi. 

Yeşiltepe’de bulunan Malatyaspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurula İl Genel Meclisi başkanı Naci Şavata, Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül ile dernek üyeleri katıldı.

Olağan genel kurulda İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Divan Kurulu Başkanlığına seçildi. Şavata, gündem maddelerine geçmeden önce yaptığı konuşmada, “Malatyaspor faaliyetini devam ettiriyor. Amatör kümede de olsa adını koruyor. Transfer yapamamasına rağmen, U-19 1. Küme Ligi’nde namaglup şampiyon oldular. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’ni de namaglup birinci sırada tamamladılar. 24 kardeşimizle birlikte amatör ligde güzel maçlar çıkarıyorlar. İnşallah Malatyaspor, ilk önce BAL Ligi’ne oradan da Spor Toto 3. Lige çıkar” dedi.

Şavata, yaptığı konuşmanın ardından gündem maddelerini okudu. Olağan Genel Kurul’da kulübün faaliyet ve denetim raporu üyelere okundu. Üyeler iki raporu da oy birliğiyle kabul etti.

Olağan Genel Kurulda daha sonra seçime geçildi. Tek listenin sunulduğu kongrede, mevcut başkan Bülent Kapkıner, tekrar Malatyaspor kulüp başkanlığı görevine seçildi.

Malatyaspor Kulüp Başkanlığı görevine yeniden seçilen Kapkıner, dilek ve temenniler bölümünde yaptığı konuşmada, yaşadıkları zorluklara rağmen pes etmeyerek, amatörde başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi.

Kapkıner, Malatyaspor’u tekrar BAL Ligine çıkarmak istediklerini kaydederek, “Jiri Masek’in alacaklarından dolayı BAL Ligi’nde ilk önce 6 puanımız silindi, daha sonrada küme düşürüldük. Buda UEFA’nın dünyada amatördeki bir takıma uyguladığı ceza olarak tarihe geçti. Tabi bununla da kalmadı ve amatörde önümüze birde transfer yasağı çıktı. Ancak bu cezalar bizi hiç yıldırmadı, aksine kamçıladı. Takımımız U-19 1. Küme Ligi’nde namaglup şampiyon oldu. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligini de namaglup birinci sırada tamamlayarak, play off’larda mücadele etme hakkı kazandık. İnşallah play off maçlarından da alnımızın akıyla çıkıp, BAL Ligine tekrar döneceğiz” diye konuştu.

Bülent Kapkıner başkanlığındaki Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Şahin Yangırhep, Erdener Kapkıner, Cumali Şaşkın ve İdris Payza.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız