SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Sezon Açılışı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor, 22 Ağustos Cumartesi günü 20.00'da sezon açılışını gerçekleştirecek. Bu arada sarı- kırmızılı ekip Anemon Otel'de kampa girdi.

Malatya İnönü Stadı'nda gerçekleştirilecek sezon açılışında Malatyaspor ile Malatya Belediyespor bir hazırlık maçı oynayacak.

Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, "Malatyaspor yeni sezon açılışını yarın gerçekleştirecek. Tabi ekonomik kriz ve ramazan ayı dolayısıyla konser etkinliğimiz olmayacak. Bunun yanında Malatyaspor'un parasını çarçur etmekte istemiyoruz" dedi.
Sezon açışlında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında da bilgiler veren Elkoca, "Saat 20.00'da futbolcularımızın tanıtımı yapılacak. Daha sonra Malatya Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçta ilk 10 dakikayı yönetecek olan Malatyalı hakemimiz Ruhi Aslanboğa jübilesini gerçekleştirecek. Biz bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz" diye konuştu.

Elkoca, Malatyaspor'da bir süredir görüşmeleri süren Fatih Sezer ile anlaşmaya vardıklarını ve bu futbolcuyla Pazartesi günü sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Takımdan serbest kalan bir Celil Sağır ile görüşmelerin ise halen devam ettiğini öğrenildi.

KAMPA GİRDİ..
Bu arada Malatyaspor, 30 Ağustos'ta başlayacak olan lig öncesi Malatya'daki 5 yıldızlı Anemon Oteli'nde kampa girdi.

Sarı- kırmızılı ekibin Anemon kampının 5 gün süreceği, kampa 30 futbolcunun katıldığı bildirildi.

KOMBİNE..
Öte yandan Malatyaspor'da yeni sezon kombine biletlerinin Pazartesi günü satışa çıkarılacağı bildirildi. Kombine biletlerin bu yılki fiyatları ise şöyle; VİP-400 TL, Açık-50 TL, Kapalı-250 TL, Protokol-Bin TL ve Maraton-100 TL.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız