SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Sıcak Gelişmeler

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da teknik direktör konusunda sıcak gelişmeler yaşanmakta olduğu, Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın, Malatya'daki başkan yardımcısı Atilla Kantarcı'nın Salı gecesi yaptığı tüm yalanlamalara karşın takımdan ayrılacağı bildiriliyor.

Salı günü Karaman'la ilgili bazı gelişmeler olmuş, Karaman'ın istifa ettiği söylentileri dolaşmaya başlamış, bu arada Malatya'daki yöneticilerle Karaman 19.00'a kadar süren bir toplantı yapmışlar, ardından Karaman görevinin başında olduğunu söylerken, Başkan Yardımcısı Kantarcı "istifa" iddiasını yalanlamıştı. Karaman da, o arada "görevden alındığı" haberleri yayınlanmasına rağmen takımı çalıştırmıştı.

ER TV'nin, İstanbul'daki başkan vekili İlyas Karahan'a dayandırdığı haberinde ısrarla, Karaman'ın görevden alındığını belirtirken, geç saatlerde İlyas Karahan'a ulaşabilen Kantarcı, başkan vekilinin kendisine dayandırılan haberin doğru olmadığını ilettiğini belirtmişti.

Tüm bu gelişmeler malatyahaber.com'da yeralırken, Çarşamba günü Karahan'ın Malatya'ya geldiği, Teknik Direktör Karaman'la yolların ayrılmasının kararlaştırıldığı öne sürülürken, bu konuda kulüpten önümüzdeki saatlerde açıklama yapılacağı öğrenildi.

Karaman'ın istifa ettiği ya da görevden alındığı yolundaki haberleri daha önce yalanlayan başkan yardımcısı Kantarcı ise son gelişmeler hakkında detaylı bilgisi olmadığını, bir gece önce Karahan'la yaptığı telefon görüşmesinde bir yanlış anlaşılma olabileceğini, Karaman'ın yerine Giray Bulak'ın getirildiği yolundaki haberleri Karahan'ın yalanlamış olabileceğini söylemekle yetindi.

Malatyaspor'da, kulübün üst düzey yöneticilerinden ikisinin arasındaki iletişim kopukluğu, yayılan haberlerle ilgili farklı bilgiler aktarılması herkesin kafasını karıştırdı.

Bu arada, teknik direktörlük için Ziya Doğan'ın yardımcılarından Hayati Palancı'nın adının geçtiği de haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız