SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da ''Son'' Durum...

A- A+ PAYLAŞ

Sivasspor’dan ayrılan Hakan Bayraktar ile tüm konularda anlaşmaya varan Malatyaspor, bu futbolcuyu Antalya kampına dahil etti. Perşembe günü İstanbul’dan Antalya’ya giden Hakan Bayraktar akşam çalışmasına katıldı. Kayseri Erciyesspor’dan ayrılan Timuçin Beyazıt (fotoğraftaki) ile yeniden temasa geçildi. Galatasaray’ın genç oyuncularından Halil İbrahim ile anlaşmaya varıldı. Malatyaspor eski futbolcusu Muharrem Uz’a teklif götürdü.

HAKAN KAMPTA..

Sivasspor’dan ayrılan Hakan Bayraktar ile tüm konularda anlaşmaya varan Malatyaspor, bu futbolcuyu Antalya kampına dahil etti.

Bugün İstanbul’dan Antalya’ya giden yeni transfer Hakan Bayraktar teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcularla tanıştıktan sonra akşam çalışmasına katıldı..

Altay’dan transfer edilen Metin Debe’den sonra ikinci takviye olarak kampa katılan Eski Fenerbahçeli Hakan Bayraktar’ın ilk çalışmasında heyecanlı olduğu bildirildi…

Malatyaspor’a gelmeden önce ekstra çalışmalar yapan Hakan Bayraktar’ın hazır durumda olduğu, teknik direktör İsmail Kartal’ın akşam yapılan idmana katılan yeni transferi çift kaleye dahil ettiği öğrenildi..

ULAÇ SEZONU KAPATTI..

Bu arada ilk yarının son haftalarında ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çeken sağ kanat oyuncusu Ulaç Çağlayan’ın sezonu kapatması ekipte üzüntü yarattı. Bu futbolcudan ikinci yarıda yararlanmayı Kartal’ın bu futbolcunun yerine alternatif olacak tarzda bir transfer talebi olabileceği ifade ediliyor.

TRANSFER VE YENİ İSİMLER..

Bu arada mevcut kadroya nokta transferler yaparak devre arasını çok iyi geçirmek isteyen, Altaydan Metin ile Sivasspor’dan Hakanı kadrosuna katan Malatyaspor, sol kanata yapılacak olan takviyeler için listede yer alan isimlerle görüşmeleri yoğunlaştırdı.

Gaziantespor’dan Mahmut Hanefi ile ön protokol imzalayan Malatyaspor Transfer Komitesi, ciddi sorunlar yaratan bu kulüpten yanıt beklerken bu transferin kısa süreliğine bekletmeye alındığı öğrenildi.,

Mahmut Hanefi için yapılan girişimlerin sonuç vermemesinden sonra diğer alternatif isimlere yönelen Malatyaspor Kulübü, Erciyesspor’dan ayrılan Timuçin Beyazıt’ı yeniden gündemine aldı.Transfer Komitesi bugün Timuçin Beyazıt ile bir görüşme yaptı.

Görüşmenin çok olumlu geçtiği ve Timuçinin yeniden Malatyaspor’a dönmesinin artık an meselesi olduğu öğrenildi..

Malatyaspor, Timuçin ile birlikte yine eski futbolcularından olan şu sıralar Kasımpaşanın idmanlarına çıkan Muharrem Uz ile ilgileniyor. Kasımpaşa ile ön protokol imzalayan Muharrem Uz’un geri dönmeye sıcak baktığı, bu transferde son kararı ise teknik direktör İsmail Kartal’ın vereceği öğrenildi..

Galatasaray’dan Ferhat ve Kayserispor’dan Kemal içinde görüşmeleri yoğunlaştıran Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, Galatasaray’ın alt yapısında oynayan sol kanat futbolcusu Halil İbrahim ile el sıkıştı.

Uzun süredir takip edilen Halil İbrahim ile bugün kiralık olarak anlaşmaya varıldığı, bu futbolcunun yarın kampa katılacağı ifade ediliyor. Galatasaray’ın alt yapısında oynayan H.İbrahim’in transferinde bu kulübün Genel Müdürü olan Malatyalı Adnan Sezginin aracı olduğu ifade edildi..

Diğer yandan, Malatyaspor’da kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması istenen, ancak henüz kulüp bulamadığı belirtilen Celil Sağır'ın noterle birlikte Antalya kampına gittiği, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın bu oyuncuyu kampa almayacağını kendisine ilettiği bildirildi.. Celil’in, Antalya kampına katılmadığı döneme ilişkin “hasta olduğuna dair” doktor raporuyla kampa geldiği, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu futbolcuyu kadroda görmek istemediğini söylediği, bu nedenle “kendi açısından” durumu notere tesbit ettiren futbolcunun daha sonra kamptan ayrıldığı, çevresine de Malatyaspor’la olan sözleşmesini tek taraflı feshettiğini söylediği haber alındı.

Öte yandan, Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ali Cici'nin "başkanımızdan izin almış, gelmesini bekliyoruz.." dediği, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın "İzinli, kampa katılacak.." diye konuştuğu, buna karşılık Genel Kaptan Özcan Kayhan'ın ise Malatya'daki bir yerel kanala, sorun olduğu, kampa katılmadığı için hakkında yasal işlemler yapılacağını söylediği Effa'nın durumu hakkında net bir bilgi edinilemedi.

KAMPTAKİ SON DURUM..

Antalya kampında katıldığı Bilyonercup turnuvasının ilk iki maçından bir galibiyet bir mağlubiyet alan Malatyaspor, bugün saat 17:30’da tek çalışma yaptı.Ülkesinde bulunan ve gelişini sürekli erteleyen golcü Effa ile sezonu kapatan Ulaç dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldı…

Futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik direktör İsmail Kartal, Ş.Urfa ve Orduspor ile yapılan hazırlık maçlarında gözle görülen eksiklikleri detaylı bir şekilde anlattı.Kartal’ın toplantı sırasında özellikle defans kurgusu ile ortasahadan ileriye çıkışlarda neler yapılması yolunda oyuncuların dikkatini çektiği ifade edildi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız