SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Son Transfer

A- A+ PAYLAŞ

Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın isteği doğrultusunda, kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren yönetim, Antalyaspor kalecisi Şenol'dan sonra, Sarıyer'in stoperi Turgay Koyuncu ile de anlaştı. Bu arada, Kayseri Erciyesli defans oyuncusu Şenol Yavaş (fotoğraftaki) ile Galatasaraylı defans oyuncusu Yalçın'ın da gündemde oldukları, bir ara Malatyaspor'la görüşen Konyaspor'lu Ümit Bozkurt'un ise Manisa Vestelspor'la anlaştığı bildirildi.

SON TRANSFER..
Sarı-kırmızılı ekip, Sarıyer stoperi Turgay Koyuncu ile anlaşma yaptı. Bonservis bedeli ile birlikte transfer edilen Turgay, 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Turgay’ın Süper Lig ve 2. Lig A Kategorisinde birçok kulübün transfer listesinde olduğunu, ancak bu oyuncunun tercihini Malatyaspor’dan yana kullandığını söyledi.

17 Temmuz 1982 Kars doğumlu Turgay, Davras Kampında Malatyaspor ile Sarıyer arasında oynanan özel maçta forma giydi.

ŞENOL VE YALÇIN..
Bu arada, Kayseri Erciyesspor'un tecrübeli defans oyuncusu Şenol Yavaş ile Galatasaraylı defans oyuncusu Yalçın'ın da Malatyaspor'un transfer gündeminde oldukları bildirildi.

Şenol, geçtiğimiz sezon çok tartışılan bir maçın kahramanlarındandı. Geçen sezon Malatya'da oynanan ve 2-2 sonuçlanan Malatyaspor- Kayseri Erciyesspor maçının 1-1 devam etmekte olduğu sırada gelişen Malatyaspor atağında Senkerik'i engellemek isteyen Şenol, ters bir vuruşla topu kendi kalesine göndermiş, ancak maçın hakemi Yunus Yıldırım, Şenol'a faul yapıldığı gerekçesiyle bu golü saymamıştı. Aynı akşam, maç görüntülerini değerlendiren yorumcular, pozisyonun gol olduğunda birleşmişlerdi.

Galatasaray'ın tecrübeli defans oyuncusu Yalçın'ın da Malatyaspor'un gündeminde olduğu belirtilirken, sarı kırmızılı kulübün Şenol ya da Yalçın transferlerinden birini mutlaka gerçekleştirmek istediği ifade edildi.

Öte yandan, Malatyaspor'un da talip olduğu Konyaspor'lu Ümit Bozkurt'un, tercihini kendisine teklif getiren Vestel Manisaspor'dan yana kullandığı ve bu kulüple 1 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız