SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Takviye Arayışları

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig takımı Malatyaspor, ara transfer dönemi bitmeden kadrosunu güçlendirmek için transfer görüşmelerini yoğunlaştırdı.

Takımın kaptanı Taner Demirbaş ve defans oyuncusu Mehmet Budak'ın kadro dışı bırakılıp, 'kulüp bulun' denmelerinin ardından, defans ve forvet mevkiye futbolcu arayan sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri, Kayseri Erciyespor'dan kiralık oynayan Konyaspor'lu Volkan Çekiç'le görüşmüş, ancak menejer ile anlaşılamaması nedeniyle bu görüşme askıya alınmıştı. Bu kez, Samsunspor'dan Malatyaspor'un eski futbolcusu Murat Duman ile temasa geçen sarı-kırmızılı yöneticiler, fiyat konusunda anlaşmaya çalışıyorlar.

Bu arada, geçtiğimiz pazar günü lider Antalyaspor'a sahalarında 2-1 mağlup olmalarını değerlendiren Malatyaspor Basın Sözcüsü Ali Cengiz (fotoğraftaki), iyi oyunu sonuca yansıtamadıklarını söyledi. Sakat futbolcuları bulunduğunu, bu nedenle eksik olarak Antalyaspor karşısına çıktıklarını vurgulayan Cengiz, "Sakat futbolcuların düzelmesiyle ve takıma yapılacak takviyelerle iyi yerlere geleceğiz"açıklamasını yaptı.

Antalyaspor karşısında iyi futbol sergilemelerine rağmen, bunu sonuca yansıtamadıklarını ileri süren Ali Cengiz, daha sonra şunları belirtti:

"Lig'e bir hafta ara verilmesi bizim açımızdan iyi oldu. Sakatlarımız düzelir ve takıma dahil olurlarsa, bundan sonraki maçlarımızda iyi futbolu gollerle süslersek sıkıntılı dönemden yukarılara çıkarız."

Öte yandan, takımın yeni kaptanı Atilla Birlik de, Antalyaspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen erken golü filelerinde görünce biraz panik yaşandığını ifade edip, "Maçın genelinde iyi oynadık,ancak şanssızlık nedeniyle gol atamadık. Bundan sonraki maçlarımızda iyi oyuna goller de ekleyince başarımız artacak"dedi.
Kaptan Taner'in kadro dışı bırakılmasıyla teknik heyetin Serdar Samatyalı'yı kaptan olarak önerdiği, ancak, Serdar'ın, Atilla Birlik'in Malatyaspor'da daha önceden de forma giymesi nedeniyle Atilla'nın kaptanlık hakkının olduğunu teknik heyete ve yönetimi bildirdiği, bu nedenle kaptanlık bazudasının Atilla'ya verildiği bildirildi. Serdar takımın 2. kaptanı oldu.

Diğer yandan, Antaysapor maçından sonra futbolculara 2 gün izin verildi. Fortis Türkiye Kupası maçları nedeniyle lig'e bir hafta ara verilmesinden dolayı Eskişehirspor maçını önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda oynayacak olan sarı-kırmızılı takım, Eskişehir hazırlığına çarşamba günü teknik dirdektör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız