SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatyaspor'da Taşlar Yerine..''

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezon 2. ligden 3. lige düşen Malatyaspor'da bir aylık süreç değerlendirildi.

"Malatyaspor'da taşlar yerine oturuyor" başlıklı basın metninde, takımın başarısı için herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceği kaydedildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "22 Mayıs 2010 tarihinde yönetimini devralmış olduğumuz Malatya spor kulübünün içerisinde bulunduğu durumu anlatmaya gerek yoktur. Kamuoyu konuya fazlasıyla hakimdir. Göreve gelir gelmez, uzunca bir süredir hiçbir şekilde tadilat ve tamirat görmeyen Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan tesislerinin, elektrik tesisatı, su tesisatı, boya, badana, camların değişimi, bütün halı ve koltukların yıkanmasından, yeniden dizaynına kadar tepeden tırnağa elden geçirilmiş ve yeni sezonda futbolcuların çok rahat edebilecekleri bir şekle getirilmiştir. Tadilat ve tamiratlarla alakalı olarak hizmet veren bütün firmaların işçilik ve malzeme bedelleri ödenmiş olup hiç kimsenin alacağı kalmamıştır. Uzunca bir süredir hiçbir katkı sağlanmayan tesis personeline kısmi ödeme yapılmış olup rahatlatılmış ve sezon başlayıncaya kadar izin verilmiştir. Yine geçen sezon Kulübün bütün yükünü omuzlayarak, çok büyük bir fedakarlıkla sezon sonuna kadar maçlara devam etmiş ve Malatya sporu yalnız bırakmamış olan değerli futbolcularımıza teşekkür anlamında azda olsa gönül alma anlamında, dün itibariyle ödeme yapılmıştır. Sportif anlamda takımın teknik patronu ve sportif menajerimiz gelecek sezonla alakalı planlarını yapmışlardır. Bizde yönetim olarak sezon hazırlıklarımıza başlamış bulunuyoruz. Yeni sezonda herkes üzerine düşeni yaptığı taktirde inanıyoruz ki başarı da kendiliğinden gelecektir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız