SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da 'Teslim' Sinyali!

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, lisanslarda bir gelişme olmadığı takdirde yönetim olarak görevi bırakacaklarını açıkladı.

Korkmaz yaptığı yazılı açıklamada, Malatyaspor'u içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirterek, "Malatyaspor'un gelmiş olduğu nokta itibari ile biz yönetim kurulu olarak elimizden gelen bütün imkanları seferber ederek, kulübün kurtuluş reçetesi olarak gördüğümüz transferin önünü açma adına son bir aydır çok yoğun bir çalışma içerisinde idik. Transfere engel teşkil eden 43 adet eski futbolcu ve teknik heyetten Rica ettik ve Malatyaspor'un kapanmanın eşiğine geldiğini
kendileri de gördükleri için bize bu konuda destek olmuşlardır kendilerine bütün Malatyalılar adına teşekkür ediyorum.39 kişiden feragat aldık, bir tek lira ödemedik. Kalan dört kişi ise Murat Duman, Fatih Sezer, Gökhan Bozkaya, Recep Asıl ise eski yöneticilerin kendilerine çok büyük sıkıntılar yaşattıklarını hatta evlerine icra getirdiklerini, kimi Malatya spor yüzünden futbolu bıraktığını, kimine sahte çek verdiklerini ve bu gibi akıl almaz sorunlar yaşadıkları için ne pahasına olursa olsun, Malatyaspor kapanacaksa da bizim yüzümüzden kapansın diyecek kadar acı çekmiş olduklarından kesinlikle feragat etmemişlerdir. Maalesef gelinen bu noktada onlara da diyecek fazla bir şey bulamıyorum, onlarda kendilerine göre haklıdırlar. Fakat eski yöneticilerin günahını canlarını ortaya koyarak oynayan Malatya'mızın bu genç futbolcuları evlatları ödüyor, olan onlara olacak" dedi.

Lisansların 1 Şubat'a kadar hallolması halinde yönetim kurulu olarak istifa edeceklerini kaydeden Korkmaz, "Yönetim kurulu olarak 1 Şubat akşamına kadar lisans çıkarma adına ümidimizi yitirmeden her ne pahasına olursa olsun çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar beklettiğimiz ve tamamı Bank Asya 1. Lig ve ikinci liglerden kurulu 12 adet futbolcu ile anlaşmıştık, hala onları da bekletmekteyiz. Kulüpleri ile de anlaştık herhangi bir bonservis bedeli ödemeden sırf Malatya sporun kurtuluşu adına katkıda bulunacaklardı. O arkadaşlarımıza ve kulüplerine de teşekkür ediyoruz. Mevcut kadrodaki çocuklarımız gerçekten kapasitelerin üstünde oyun sergilemelerine rağmen olmuyor. Çünkü ligin ikinci yarısı bütün kulüpler kadrolarını ciddi manada güçlendirmişlerdir. Onlara karşı başarılı olmak bu saatten sonra mümkün değildir. Almış olduğumuz karar gereği 1 Şubat akşamına kadar lisanslarda bir gelişme olmadığı taktirde yönetim kurulu olarak istifa etme kararı alıp kulübün anahtarını bu kentin mülki amirlerine teslim
edeceğiz. 44 yıllık bu kulübün geleceği ile ilgili kararı onların vermesi gerekmektedir. Onların vereceği karar Malatya futbolunun geleceği adına umarım hayırlı olur" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız