SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Transfer Atağı Sürüyor...

A- A+ PAYLAŞ

İstanbulsporlu Aytekin’in işini bitiren Sarı-Kırmızılılar, Gençlerbirliği’nden ayrılan Sertan’ı renklerine bağlamak için de harekete geçti...

Sıcak bakıyor

Malatyaspor transferde bombaları peşpeşe patlatıyor. Önceki gün İstanbulsporlu Aytekin ve kulübüyle el sıkışan Doğu ekibi, şimdi de Gençlerbirliği ile yollarını ayıran Sertan’ın peşine düştü. Golcü futbolcuyla önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturacak olan yöneticilerin bu transferde ısrarlı oldukları öğrenildi. Sertan’ın da bir dönem forma giydiği Malatyaspor’a oldukça sıcak baktığı ve kulüpten haber beklediği ileri sürüldü.

Doğan umutlu
Bu arada Sarı-Kırmızılı takımın hocası Ziya Doğan, Gaziantepspor’u yenip ilk yarıya 3 puanla veda etmek istediklerini açıkladı. Tecrübeli hoca, “Malatyaspor kendisinden beklenen performansı şu ana kadar sergileyemedi ancak devre arası bizim işimize çok yarayacak. Yapacağımız transferlerle kadromuzu güçlendirirken, kamp döneminde de ikinci yarı için hazır duruma geleceğiz. Şu anda Gaziantep’i yenip tatile moralli bir şekilde gitmek istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız