SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'da Yeni Umut

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:39
Malatyaspor'da Yeni Umut
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Amatör Küme takımlarından Malatyaspor’un kulüp başkanı Bülent Kapkıner, Çek futbolcu Jiri Masek’in Malatyaspor’dan alacağının olmadığını kaydederek, “Olmayan bir alacaktan dolayı 3 ay içerisinde 3 ceza aldık” dedi. 

Kulüp binasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Kapkıner, Jiri Masek’in Malatyaspor’dan hiçbir alacağının olmadığını noter aracılığıyla taahhüt ettiğini belirterek, “Çek futbol Jiri Masek ile olan sorunlarımızdan dolayı kulübümüze verilen transfer yasağını kaldırmak için çalışırken elimize enteresan bir belge geçti. 19 Temmuz 2006 tarihinde Bakırköy 13. Noterliği'nde o dönemin kulüp başkanı Haşim Karadağ ile futbolcu Jiri Masek’in vekaletini verdiği avukat arasında yapılan fesihname elimize geçti. Bu fesihnamede, Jiri Masek’in Malatyaspor’dan hiçbir alacağının olmadığı yer almaktadır. Çek futbolcu, elimizdeki fesihnamede de belirtildiği gibi noter aracılığıyla Malatyaspor’dan hiçbir alacağının kalmadığını taahhüt etmiştir. Bu bize TFF’den gelen bir faks metnidir. Asılları da bizde mevcuttur” dedi.

“HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ”

Kapkıner, TFF ile bir görüşme yaparak, hukuki yollardan haklarını arayacaklarını kaydederek, şunları söyledi: 

“İşin enteresan tarafı Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu fesihten haberi varken bunu UEFA ve FIFA’ya bildirmeden, kulübümüzün cezalandırılmasıdır. Konuyla ilgili TFF ile gerekli görüşmeleri yapacağız. Malatyaspor’un hakları gasp edilmiştir. Böyle bir uygulamanın dünyanın hiç bir yerinde olduğunu sanmıyorum. Bu fesihnameye rağmen verilen cezaların tazminini isteyeceğiz. Bu da Malatyasporumuz için çok hayırlı olacaktır. Olmayan alacaktan dolayı 3 ayın içerisinde 3 cezaya maruz kaldık. Çok büyük kayıplarımız oldu. TFF neden bu belgeyi UEFA’ya bildirmedi? Bu belge bildirilse, ceza almayacaktık. Hukuk çerçevesinde bütün haklarımızı arayacağız.”

Malatyaspor, BAL Ligi’nde mücadele ettiği dönemde UEFA tarafından, Çek futbolcu Jiri Masek’in Malatyaspor’dan alacaklarının bulunduğu iddiasıyla 6 puan silme cezasına çarptırılmıştı.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından ise Çek futbolcu Jiri Masek’in Malatyaspor’dan alacaklarının bulunduğu iddiasıyla sarı-kırmızılı takım küme düşürülmüş ve amatörde 4 dönem transfer yasağı ile cezalandırılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız