SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'dan Bir Büyük Transfer Daha...

A- A+ PAYLAŞ

Transferin flaş takımı Malatyaspor, çok önemli bir başka transfere imza attı...

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmış olan Selami Özdemir'i, Sportif Direktör olarak Malatyaspor'un başına getirdi.

Selami Özdemir, uzun yıllar Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve sorumluluğu da yaptı. Özdemir, Türk Milli Takımının 2002 yılında elde ettiği Dünya 3'ncülüğünde de büyük pay sahibi olan isimlerinden biri...

Malatyaspor'a 2000-2001 sezonunda Türkiye Süper 1. ligine terfi ettiği yıllarda büyük destek veren Selami Özdemir'i bu zorlu göreve ikna etmek için Başkan Hikmet Tanrıverdi'nin büyük çaba sarfettiği öğrenildi.

"MALATYASPOR'UN 5. BÜYÜK OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.."
Özdemir, Cuma akşamı da TV Malatya'nın ana haber bülteni spor haberlerine bağlanarak, "Malatyaspor'un Türkiye'nin 5. büyük kulübü olması için çaba sarfedeceğiz."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız