SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'dan Hazırlık Maçı

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Malatya 1. Amatör Küme takımlarından 44 Malatyaspor ile bir hazırlık maçı oynadı ve sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sahası’nda oynanan karşılaşmayı; Ömer Fatih, Erkan Doyduk ve Songül Çoban hakem triyosu yönetti.

Malatyaspor hazırlık karşılaşmasının ilk yarısında yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele ederken, ikinci yarıda as kadroyla sahaya çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısını Malatyaspor 2-1 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük bir mücadeleye sahne olurken, 44 Malatyaspor art arda bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-2 üstün ayrıldı. 44 Malatyaspor’un gollerini Kürşat Günata (2), Ahmet Filiz ve Özcan kaydederken, Malatyaspor’un gollerini Burak (2) attı.

Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Kaplan, Nazilli Belediyespor maçı öncesinde iyi bir sınav verdiklerini söyledi. Kaplan, 44 Malatyaspor ile iyi bir dostluk maçı oynadıklarını ifade ederek, “44 Malatyaspor Malatya’nın güzide bir kulübü. Güzel bir hazırlık maçı oynadı. Eksiklerimizi görebilmek açısından önemli bir karşılaşma oynadık” dedi.

Kaplan, futbolcuların iyi mücadele ettiğini belirterek, “Takımda 25 futbolcu var. Herkes bu formayı kapmak için elinden geleni yapıyor. Güzel bir oyun sergilediler” diye konuştu.

44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl ise, “Malatyaspor’a çok teşekküre diyoruz. İki takımda iyi mücadele etti. Bizimde takımımızı görme açısından iyi bir karşılaşma oldu. İki takımada başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

44 Malatyaspor Antrenörü Mahmut Evren de, takımdaki eksikleri görme açısından iyi bir sınav verdiklerini ifade ederek, “İyi bir hazırlık maçı oldu. Takımda eksikleri gördük. İlk yarı tutuktuk ama ikinci yarı istediğimiz futbolu ortaya koyduk” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız